Gul 123 säljer bluffen till 118 100 som gladeligen köper och säljer bluffen vidare

Idag har det varit en dag i migräntecken. Det var längesedan jag hade ett sådant anfall som jag haft idag.  Inte  är det så att det är över, buy det är mera inne i fasen antingen blir det mera, here eller så klingar det av. Tyvärr fasar jag för att det är  den  första fasen som kommer att visa sig igen,men så är det alltid. 

Dagen har ju mest gått åt till att sova, stå och pilla lite med min dator när det började bli hanterbart.

Fick idag ett konstigt samtal från ett företag som kallade sig 118 100. De ville prata med den som stod för företaget IFR Malix Impulsiva Framtids Resurser.  Jag svarade att jo det var jag så ni har kommit rätt. Efter det så fortsatte herr försäljare att börja prata om ett bluff-företag som heter nått Gul 123 och att de nu tagit över kundkontakterna från detta så att detta företag inte ska lura småföretagare igen.  Upplevde situationen märklig. Inte är det så som man säljer sig till kunder? Eller är det så man gör?

Det som blev ännu märkligare var att jag till sist upplevde hela situationen som hotfull. Då han  nästan lovade mig ett par år till av lurendrejeri av det gula bluff-företaget. När jag tackade nej för tredje kanske fjärde gången flyttade det in en obehaglig känsla inom mig.

Är vi så oskyddade i detta land att vi inte ens kan säga upp avtal. Jag gjorde detta för några år sedan då jag ringde till gul 123 och sa att okey jag betalar dessa år men sedan vill jag inte att ni hör av er igen till mig, tack och hej.  Just då fick jag till mig att perioden ut var tillräckligt och han antecknade att jag inte var intresserad av det senare. Men försäljaren idag skrattade lätt när jag nämnde det för honom och han sa att du har gått på en bluff och genom att inte köpa tjänsten av mig på 2995 eller om det var 2095 så gick jag på bluffen en gång till. ‘

Ska vi behöva köpa oss bluff-friheter? Nej, hoppas verkligen att flera gör som jag gjorde idag för det kändes verkligen inte okey i det samtalet.  Ska igen ingå i Nix känner jag så jag slipper alla dessa försäljare.

118 100 Jag trodde det var ett seriöst företag men där bedrog jag mig. Tummen ned

 

Lev idag just nu……..


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Gul 123 säljer bluffen till 118 100 som gladeligen köper och säljer bluffen vidare”

  1. Profilbild för On
    On

    En liten detalj bara; om du ingår i Nixregistret ska du vara medveten om att det är för privatpersoner. Även om du har samma nummer privat och i din firma så kommer numret bara stoppa försäljare som söker dig privat. Vill de sälja nåt till ditt företag kommer numret inte sorteras bort genom nix.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook