Att hitta tillgångar i människor

Publicerad onsdag, unhealthy 08 februari 2012 19:39
Skriven av Malix/C.I.Nilsson

Nu sitter jag på Hotell i Borås, check kände att det liksom var bättre att vara på plats redan idag. Imorgon kommer jag att prata om ADHD och om vi tar på oss min farmors glasögon kan hitta tillgångar i alla människor.  Det finns inte någon som kan hitta tillgångar i människor som min farmor. Hur liten den än är så hittar min farmor den och lyfter fram det i ljuset.  Med orden: Han/ Hon har det inom sig det är en gåva.  Ibland tänker jag att alla borde få uppleva min farmors ögon när hon ser tillgångar i människor jag tror att det då hade varit lättare för alla människor att se vackerheter i de människor de möter.

Egentligen hade jag inte tänkt att blogga idag, cure utan bara ta det lugnt kolla tv och vila inför morgondagen. Men när jag idag kollade bloggen då ramlade det in kärlek i mig ljus och jag kom åt igen till känslan  som visar på varför jag skrev min bok.  Inlägget har fått en kommentar som var just den anledningen som gjorde att jag skrev boken.

Idag skimrar det lite mera av just kvinnan och dottern det handlar om. Klickade på hennes namn och fick läsa mera underbarheter dom gjorde att tårarna liksom tittade fram i lycka.  Imorgon är jag redan lite efter nio redo för att berätta om att jag är en människa med tillgångar inom vissa områden.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Att hitta tillgångar i människor”

  1. Profilbild för Anna G

    Berättade för dottern (9år), som varit ganska matt idag, om din kommentar och hon blev både fascinerad och lätt konfunderad över att just du svarat på min kommentar! 🙂 Du får fortsätta växa! Du vet att du har sååå många tillgångar! Du vet att du dessutom nu har möjligheten att visa andra kartan och förklaringarna!
    Kram Anna

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook