Thåström, Beväpna dig med vingar

Jo du, check det har jag redan gjort. Jag är beväpnad med vingar, sickness vart har du  dina?   Jag kan inte önska mig mera! Trotts att jag blivit sjuk och inte är alls på humör, så blev det solsken idag.

72 tvådje gången idag, beväpnar jag mig med vingar. Herr thåström smeker och oljar upp mina hörselgångar, fan va bra 180 spänn och jag är i himmel 72.  Jag inbillar mig att låtarna är tillägnade hans stora kärlek. Amanda Ooms, gammal kärlek rostar aldrig.  180  behöver jag för att berusa mig. Hans skapande är mitt knark det kommer jag långt på i mina tankar.

180 spänn sen flyger jag högt! Nästan svävar,  jag pratar inte om droger eller nått sånt! Nej,  jag pratar om Ett gift som jag måste ha, nån som sa att du spart en liten bit rött kvar.  Nej inte bara rött,  regnbågens alla färger här nere i min källare. Herr Thåström i egen hög röst.  Herr thåström  kom hem till mig i dag. Herr thåström damp ner i brevlådan och har underhållt mig under eftermiddagen  idag.

Herr thåström har igen gjort det som ingen annan kan. Han pratar till mig igenom texternas texter. Takterna, är takter som liksom väcker mig till liv. Det är en inhemskt takt som är takter i återkommande looper som tilltalar mig. Lycka? Ja lycka är det, det skimrar i ett vackert  skimmer, blinkande, blippande, vackerheter av  renhet i råhet. Rått på ett mjukt sätt.  Känner lite att detta är ett kärleksverk där Herr thåström bara själv vet vad kärleken är.  Men så är det väll i livet, Kärleken är väll vad den är för den som äger den. Om man nu kan äga kärlek. På något sätt tror jag att vi själva har förmågan att aktivt kunna välja Kärlek.  Just detta konstverk är kärlek, en hyllning till ord, formade av en viss Herre som kallar sig thåström .

396231_10150549182843341_732923340_8906173_1336167937_n


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook