Ranelid Finkulturens Pajas Ranelid Ordbajar…

Hur tänkte dom? Hur blev det så?  Nu ska jag inte säga att jag förstår mig på, help för jag är färgad och bor i en egen Schanger Populärmusik i alla ära men nä inte riktigt min stil.  Förr har jag inte ens titta men, view När Fan bli gammal säger man va? Och Jo jag är ju gammal hela 47 år inte ens mitt i livet längre tänker jag. 

Minns den första melodifestival som jag tittade på, minns då var det ABBA. Fast då hette dom ju inte ens det. Det var i alla fall Ring ring, som jag hejade på på som liten. Året efter satt jag vid vår vinylspelare och spelade Waterloo  hade just fått mina första idoler. ABBA, var det då 75  såg jag dom på Liseberg, sen slutade det med massvis med kartonger med bilder av dessa fyra fantastiskt duktiga musiker.  ABBA plockades ner samtidigt som Uggla slet av sig skinn Jackan i sin debut av melodifestivalsammanhang. Det var  nog runt där jag tröttnade.Efter Uggla vart det mera Ebba grön och annat som lockade mina musikaliska sinnen.  Igår skulle Herr Jonsson vara med, var på jag faktiskt på riktigt visade intresse.  Jag gillar Andreas.  Ja,jo, jag vet att det är mil från herr Thåström men det ena utesluter inte det andra……..

Men intresset dog ut,  inte för Andreas utan för att det blev ett skämt, ett illa dåligt skämt. Hur kunde Han vinna den där Ranelid?  Vem röstade på det skämtet?  Han borde hålla sig till att skriva böcker, tycker jag. I alla fall borde  Detta skämt avhålla sig från Musiksammanhang.

Han kan hitta på annat tycker jag.  Finns massvis med saker som han säkerligen gör bättre, än att musicera.  Han skulle kunna Sola, måla läpparna, skriva, läsa, gå på toaletten och ordbajsa. Så slipper vi höra hans långa rader av ordbajs.  

Nej det lilla intresse jag  lyckades hitta till, Dog ut försvann när detta spektakel röstades fram.

Herr Ranelid, va Fan, kallar inte du dig för finkulturell?  Du avsäger dig författarskap för att mindre belevade ordkonstnärer i långa rader också får bo inom Författarskapet. Du lyckades just att få mig, att inse att Nej Råtta, jag är nog inte Svensk!  Eller mänsklig i alla fall är jag Absolut inte normal, vanlig eller som Övriga svenskar som tydligen röstade fram dig. Jag skulle vilja rösta bort dig i stället. Funderar allvarligt om jag inte ska bli medlem i  den spettande föreningen som vill Ge Skåne tillbaka till danskarna. Så att du istället  kan träda in i deras ofinkulturella musiktävlingar.  Fast egentligen Skåne är ju vackert vi kan skänka dig till Danskarna i stället.  Hm, det blir ju synd om dom då. Nej råttråtta skulle inte vilja ge dig ens till min värsta ovän. Kanske för att jag inte har någon värsta ovän, Inte vad jag vet i alla fall.

Alla har fel Eller i alla fall klingar Herr thåströms text det är ni som är dom konstiga det är jag som är Normal lite fel just nu, eller så är det, det den inte gör. Utan bara Ranelid som klingar i oklang.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook