Husvagns premiären är här igen 🙂

Ledigheter japp nu är det husvagnspremiär för oss. Först var det  som självklart för mig och lillkillen med ett besök på restaurang freden i Bengtsfors, malady maken  fick liksom följa med vare sig han ville eller inte.  Det är liksom vår grej, sales när vi är här.  Nu var det ju  mera än ett halvårsedan sist vi var på freden och intog god mat.

Nu är förtältet klart, vi är installerade. Känner hur liksom livet återvänder med all härlighet och frihetskänslor.  Barn som leker så det hörs, mummel från alla andra husvagnsgäster. Maken som sitter gömd bakom sin skärm med sina hästar.  Lill killen ligger i sin överslaf och spelar sitt Ds.

Allt är som det brukar, husvagnslivet gör att  jag känner hur energin bara flyttar in och fyller hela mig med ledighetskänslor. Stress är någon som inte går att ha i husvagnen det är onåbart i förtältet. Ingen tvätt som stökar ingen dammsugare som pockar på sin uppmärksamhet. Det enda som går att göra här, gör man för att man vill. För att man kan. Tyvärr så glömde jag min baddräckt hemma, så bad får göras nästa gång vi kommer hit.  Men inbjudande ser det ut vid stranden, tänker att jag snart ska smyga mig ner och bara prova lite, doppa tårna lite grann i sjön.

Just precis kom vi hem från en liten kvälls promenad med vovven. Jo campingen, ser ut som vanligt som den gjorde förra året. Sommaren flyttar in i min kropp nu. Nu börjar den komma smygande, sommar, limegröna små musöron på björken, inom mig blir det mjukt och somrigt. Sommarkänslorna stormar in besegrar det regniga och kalla.

Nu ska jag sluta och ge mig hän åt campinglivet njuta och tända lite ljus, ta mig ett glas vitt vin och bara njuta.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook