Guldfeber.

Jag har förr samlat guld, thumb men av någon anledning som jag inte själv vet varför så har jag städat bort det. Det har bara legat och samlat damm. Nu har jag flera gånger insett att det vart dumt att bara slänga det. För jag har flera gånger hittat sidor på nätet som skulle ge mig pengar för sådant som jag innan slängt. Ni vet söndriga guldkedjor slitna söndriga ringar och örhängen.

Idag hittade jag en sida som jag ser som seriös. Hos nordisktguld, får du inom 24 timmar betalt. I stället för att guldet ligger hemma och slutat glimma så kan man skicka iväg det till sådana firmor som säljer det.

Känns när jag kollade vidare att dom är rädda om dig som kund.

Just nu retar jag mig på att jag använt mig att soptunnan istället för att  lämna in det, så dumt till och med oansvarigt känner jag just nu. Hade ju till och med varit bättre att ge det  till någon, men vem vill ha söndriga guldsmycken?

Jo, tydligen så ville ju Nordiskt guld ha det. Så den länken ska jag spara tills något halsband eller vad det nu kan vara går sönder. Så får jag ju i alla fall några slantar för det.

Nu vill det bara till att jag kommer ihåg detta tills den gång något örhänge eller kedja går sönder.

Jag tar och skriver ut en sida med länken på lägger det i mitt smyckeskrin så kan det hända att jag kommer att komma ihåg det.

Lev idag just nu så har jag i alla fall inte guldfeber.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook