2013 är ju redan här.


Oj jag såg nu att jag inte skrivit något på detta året. Sex dagar har gått, patient inte ett ord från mig.

Illa gjort av mig. Jag vill först och främst passa på att önska alla en  god fortsättning på detta ännu lite nya året. 2013tänk vad åren går. Jag har inga nyårslöften och hade jag haft det så hade jag förmodligen brutit var enda ett av dom redan nu. För mig är det bäst att inte ha, sales för jag vill inte bryta.

Men jag tänker i alla fall att detta år ska bli ett bra år, decease men att jag tar dag för dag. Ett sätt för mig att göra dagen bra och till min är: att jag inte ser mig som ett offer. Jag väljer hur jag ska uppleva och ta hand om saker.

Jag tänker att jag ska äta sunt och jag ska inte börja att röka igen. Gjorde ju det lite dumt förra året under några månader, vilket var en stor dumhet.

Detta år ska jag låta bli med sådana dumheter.

En annan sak som gör att året blir bra är att jag börjar läsa mera böcker igen. Under förra året, visst läste jag en del böcker men som alltid var det facklitteratur, vilket gjorde att jag känner att jag börjat tröttna på alla termer och tankar.  Så nu har jag lovat mig själv att jag får hitta tillbaka till min lust att läsa, på ett annat sätt.

Jag vill få till mera lässtunder sådana dära stunder när jag flyter bort av andras ord som skapar tankar i mig. Här känner jag att jag behöver inputs, av andra, vilka böcker läses just nu som är mera skönlitterära.Kanske kommer jag igen slå mig till ro i Fågelströms böcker som jag tycker så mycket om. Vet ju i och för sig att Pelle Sandstrak  skrivit en ny bok, Men nej, inte nu  nu vill jag har mera romanliknade berättelser, Så hans bok får vänta känner jag.

Tips på böcker tar tacksamt emot.

Ett annat sätt för mig att koppla av och få livskvalitet, är att spela spel. Oj, oj, nu vet jag att det blir rynkningar på vissa näsor och veck i vissas pannor. Men jag gillar Data spel. Nu är jag inte någon WOW fantast sorry det skulle ta för mycket av min tid.

Jag gillar färg glada bollar men har även en förkärlek till Travian. Byggar spel.

Har hitta en sidan med lite olika spel som jag lovat mig själv att jag bara ska in och nosa på här tänker jag till och med struktur. Inte lägga ner all ledig tid och låta saker försvinna. Strukturen blir till av schema och klocka. Ska till och med skriva kontrakt med mig själv, om hur jag får eller inte får bryts mina egna uppsatta regler så är det ajöss med spelet jag spelar.

Just sånt är viktigt för mig att jag ställer klocka för annars flyter timmar förbi som inte ska flytas förbi. Men ändå är det så som jag vilar mina tankar och får lugn och Lilla sonen har hittat det för länge sedan och nu tänker jag prova vill undersöka vad det är som fångat honom i spelet så jag ska in om nosa på det.  För några år sedan spelade vi Stronghold tillsammans kanske är detta Mindkraft något som vi kan  göra tillsammans nu. http://www.minepick.com/

 

Lev idag just nu  Imorgon är en helt annan dag.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.