Solen är här Snart! Längtar? Ja det gör jag!!!

Nu är det snart igen vår, online Jag längtar så det nästan gör ont i kroppen.  Det nästan blir som när man var liten, ed när jag bara tänker på våren som sakta men säkert  smyger sig hit. Förväntningar, flyttar in längtan till sjön en tidig morgon med hunden och en kopp kaffe.

Längtan till att smyga ut tidigt en morgon med datorn i knät på altanen med en kopp nybryggt kaffe.  Jag datorn och kaffet i stunden fåglar och solen som sakta smyger sig över hustaket för att sedan bränna min hud.

Just så gick tankarna idag, när det sedan slog mig att aj aj aj solen ja, jo den älskar jag. Men solen gör också att vi inte kan se på tv när vi vill. Eller bränner mycket när man varit ute i den hela dagen, då kan det behövas skugga.  Solen ja jo den formligen älskar jag, men inte när den lyser in i datorskärmen när jag skriver. Då vill jag ha möjlighet att stänga den ute.

Idag nördade jag fram till en sidan som nu ska utforskas på riktigt.  För just persienner och kanske  markis är något som vi behöver införskaffa, inom det närmaste. Och varför inte då via datorn, det är ju där jag undersöker, läser och nördar fram sånt som jag har intresse för, i stunden.

Hur gjorde vi innan datorns tid? Hur fick vi till inköp då.

Just nu är inte det en fråga som jag tänker svara på, för jag blev så exalterad när jag hittade till markiser och persienn paradiset via min dator.

Persienner online är paradiset som jag hittade till tydligen kan man beställa hem färgprover och sedan är det bara att shoppa runt.Persienner

Fast det är klart Maken ja, maken kanske vill vara med när vi beställer. Ja just det maken kanske vill ha ett hörn med i inköpen, och se hur själva jobbet med att få de på plats blir till.

Japp det inser jag att han vill. Jag beställer gärna, sen är det liksom mera makens jobb att få sakerna på plats och få det till att funka på så sätt det ska funka. För om jag gör det, så blir det på mitt sätt och då är det inte helt säkert att det blir på det sätt det ska vara.

Aj aj min impulsivitet får vänta tills i eftermiddag när maken kommer hem. Ja så är det ibland. Ibland får man vänta även om man inte vill.

Jag  kom just på hur jag ska slippa vänta för det gick tydligen att beställa hem gratis prover och det måste man ju bara ha innan. I alla fall måste jag det.

Lev idag just nu är det lite surfa runt på persienner online som gäller för mig ………


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook