Jag hade koll trodde jag……

här sitter jag i godan ro och känner att jag har koll, patient sten koll. Kvinnan som alltid är mitt stöd ringde nu på morgonen. Det är kvinnan som hjälpt mig att hitta till strukturer och kalender även om hon vill ha bok formen

2013-01-26-18.50.24.jpg

vilket jag inte föredrar.

Ringde mig om saker i livet. Hon frågar hur det går, nurse och vi pratade städandet och OCD i störta allmänhet. Återfall, physician säkerhetsbeteenden och lite allmänt.

 

Jag berättade för henne om att i morgon då kommer det hit en journalist från Hemmets Journal, och genast bubblade ur mig allt jag hade att göra.  Jag måste röja innan, jag måste det,  och det händer och jo det också och och. Då säger den kloka kvinnan nej, Carina du måste inte det. Be Felix dammsuga lite lätt, och du behöver inte springa och kolla hur lätt han gör det.  Du behöver inte baka, utan köp fika bröd och avboka det. Hon fortsätter sedan med det magiska: skriv nu in i kalendern att du ska köpa fika bröd i kväll tills i morgon.  Jag råkade snabbt kolla in en liten fyrkant i kalendern med tiden 14.30 idag. klickade på den och oj Det är möte här hemma idag, ett viktigt möte med Lss, samt lite andra personer.

Just det mötet var ett möte som jag inte hade en aning om som jag borde haft i tankarna som jag borde förberett min make på som jag borde och borde …..

 

Men sånt är det, Jag och ha koll på tider är inte överens, alltid, så det fick bli ett samtal till maken, om tiden och nu blir det inte mera skrivande och sitta här utan nu  måste det göra lite saker som jag faktiskt inte bara borde göra utan faktiskt ska göra.

Men bara en lite grej som jag vill tipsa om, innan. Inte för att jag måste utan för att jag kan…..

Ljuset är på väg hit, snart är den ljuvliga våren här och Solen, solen med all sin härlighet.

Foto0215.jpg

Då tänkte jag tipsa om ett bra sätt att få solskydd i bilen. Ett mycket bättre sätt än sån där solfilm som man kan klistra in. Solarplexius solskydd vilket är en svensk uppfinning som till och med jag skulle kunna ge mig in på att fixa till i vår bil utan att bli frustrerad. Monteringen är enkel och hunden blir nöjd, dessutom kan det gö så att bilresan om den blir lång, inte blir så jobbig för ungarna kan då förströas med sina mobil-spel utan att solen gör det omöjligt.  Det är bra att vara förberedd, våren kommer även om det inte känns så solen kommer hitta hit igen och jag tänker att det kan vara ett bättre alternativ att ha en sådan där plastfilm som det blir bubblor i dessutom är det ju enkelt att ta bort om man inte behöver dom en dag.

Solarplexius solskydd – bättre än solfilm


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook