Det är vår det är bara vädret som inte fattat det.


Väntar på våren så det gör ont i tårna till och med.  Jag har inte ännu tagit av strumporna, cialis vilket jag brukar göra tidigt på året. Fast solen visat sig så känns inte strålarna. Trotts att jag varit ute och letat vårtecken, lagt ner vinterjackan i källaren så visar  sig inte våren.

Idag fick jag skamset smyga mig ner i källaren och hämta upp vinterjackan och mina kängor, efter som våren hade bestämt sig för att visa på efterdyningar av den allt för minnes nära vintern.

Men det är vår, det måste vara vår för nu har vi haft vinter alldeles för länge tycker jag.

Nu vill jag se vitsippor, gå på tussilagosafari och fika ute. Smyga ner till sjön och prova, känna på vattnet.  Slita av mig kläderna  och bränna mitt skinn, njuta av kaffe på altanen, sitta med min bärbara ute på altanen en tidig morgon, höra hur grannarna vaknar, höra hur fåglarna kämpar med sina små.

Foto0215

Njuta av myggbett som klia höra humlorna surra. Smaka på de solmogna första jordgubbarna, Men mest av allt bar mark, och den där nygröna färgen på björkarna när de börjar leva igen.  Längtar efter kvälls vin och grill kvällar. IMG_20110612_161155Sitta i förtältet och lyssna på radion och höra hur campingen sakta går till sängs.  Njuta av ledigheten tillsammans med maken, vakna på morgonen veta att det blir en lång ledig solighetsdag. 

Nu längtar jag till vår och sol, vår som blir försommar försommar som blir sommar som blir fuktigt augustigräs som blir nej där stannar vi tänker jag…. Solen  vill jag ha, värmen och alla återkommande pånyttfödelser i vår natur. 

Snart om bara små ögonblick sitter jag där igen och slipper frysa, sitter där en morgon full med kraft packar ner en termos med kaffe för att sola och bada. Ler 

IMG_20110603_055120


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.