Trevliga ord gjorde det ljust i hjärtat

Idag fick jag ett mail av en okänd kvinna, recipe okänd  för mig i alla fall. Nu är det till och med så att jag är rent allmänt dålig, tadalafil på det där med kändisar och inte kändisar. Tror till och med att herr T him self skulle kunna gå förbi mig, treat utan att jag skulle tänka att det var han. Jag har inte koll på just kändis eller inte kändis. Tror att det för mig inte är så viktigt med just kändisskapet i sig. Hur halkades det in här? Ja, det vet jag inte riktigt.

För egentligen ville jag bara skriva om ett mail jag fick idag. Om att någon inspirerades av det jag skriver och gör. Det liksom lös upp lite inom mig, av hennes vänliga ord. Hon tyckte det jag gjorde va viktigt.

Nu var hon handledare och hade något företag som handledde pedagoger och ”annat ”löst” folk. 🙂

hon skickade mig en länk vilket jag självklart kollade in, Nyfikenheten i mig gör ju att jag gör, för att jag kan.

Mötesforum Futura gick det att läsa om:

Det Medmänskliga Mötet

Mötesforum Futura Kvalitetssäkrar Bemötandet

Hennes ord till mig, var till mig och dom ska jag ta med mig spara på, ha med mig under dagen idag. Blev varm i både mage och hjärta.

Tänk att det kostar så lite, tänk om vi alla var mera givmilda och gav belöningar av ord i det vi gör bra, Det kostar så lite, men är värt så mycket för den vi ger det till.

Hennes ord till mig gjorde att jag satte mig här med fötterna på bordet och skrev jag som inte ens hade en tanke på att blogga idag.

Det är i våra tillgångar vi växer, det är tillgångarna vi ska se hos människor. Tillgångar  har vi alla……….

Lev idag just nu så är det vila för mig i kväll är sista passet för denna gång, och sedan fyra dagar ledigt. Det behöver jag just nu, för det var lite mycket förra veckan och energin i mig behöver laddas upp.

Tänka sig, att maken tog ut trädgårdsmöblerna igår, och nu är mitt målarrum ett målar rum igen, så imorgon ska det målas på riktigt.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook