Lena blir tydligen en sophög för kyrkan.

kyrkan ska byta bort Lena, clinic mot bidragsjobb. Kyrkan! Ska inte dom tänka på människan och inte pengar? Kan ju inte vara rimligt att kyrkan ska kunna anställa bidragsarbetare och sparka bort Lena? Skulle inte Lena istället handleda människor, som behöver arbete och få ha kvar sitt jobb?

Tycker det är skamligt att Kyrkan ens tänker så! Nu får det vara nog med dessa utnyttjanden av människor. Ska vi inte ta och skrota detta system nu? Är det ens lagligt? Lena som idag har jobb sparkar dom bort, för att spara pengar. Hennes verksamhet kostar 150 tusen för kyrkan, nu ska dom istället  anställa 30 st bidragsjobbare, vilket gör att dom tjänar  lika mycket pengar. Det är våra skattepengar som nu kyrkan ska  sko sig på, Lena hon kastas på sophögen.

Jag kan en hel del fula haranger av ord, som jag skulle kunna använda mig av här. Men väljer att inte göra det, för det här var simpelt, fult och oseriöst. Tänker att kyrkan får tillräckligt av mina skattepengar, inte ska dom utnyttja både system och människor.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook