5-2 till mig


Våren har kommit till F-landa äntligen!!!

Det är något speciellt när björkarna börjar visa sitt gröna skimmer. Det spritter till i alla sinnen, medical och i alla fall så blir jag på särskilt gott humör.  De första gröna bladen på björken jo det är värt att firas.  Så i morgon har jag tänkt att fira det med en glass. Fast glassen och det gröna på björkarna är inte hela sanningen för det är det sista fastedagen idag för denna vecka.  Så i morgon firas ät dagar och vår på samma gång. Jag kör fastan 5-2 har gjort några veckor. Det ska vara nyttigt för kroppen.

Det är inte så att du behöver fasta två dagar på rad men jag känner att det blir lite enklare för då är det liksom gjort. Jag behöver inte planera så mycket mera än att det är söndag och måndagar som är fastedagarna.  Under fastedagarna äter jag 500 kcal/dag. De andra dagarna äter jag som vanligt.

Fastedagarna brukar jag börja med en kopp kaffe, tadalafil och en råsaftsdrink, till middag äter jag soppa. Sen där efter dricker jag vatten, och åter vatten, ibland lite te.

Men i morgon nej då är det vanlig ät dag vilket jag ska fira med  färskt bröd på morgonen och en glass, samt det vanliga som jag brukar äta.

Men jo men visst jag fira våren men också att det är ät dagar fem dagar i rad. 

Den gröna skira färgen, så vacker kortet tog jag ute på vår balkong på jobbet.

Kanske är det bara jag som ser det gröna men det finns där och idag var det första dagen 🙂


2 svar till “5-2 till mig”

  1. Visst är det grönt! Som du vet saknar jag de svenska björkarna. Vi har inte många här uppe i bergen. De har musöron hos dig, som min mamma alltid sade på våren.
    Jag har faktiskt aldrig fastat men jag vet att det givetvis är nyttigt för kroppen.
    Kan tänka mig att maten smakar litet extra gott efter ett par dagar med fasta. 🙂

    • Jo idag kommer det att smaka gott med lite mat, Fuskade allt lite redan till kaffet idag med en smörgås. Men det var lite dumt för nu känner jag inte så mycket för den färska frallan. Kanske är det bra att jag inte gör för jag har fått ont i höften för en vecka sedan, och nu i natt sov jag inte pga värk. Så kanske är det bra att inte ta promenaden till affären, gurkmeja är intaget så vi får se om det hjälper. Tänk va jag har lärt mig av att läsa din blogg:) .

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.