Tacksamhet är inte fy skam.


ljusblå himmel och inom mig är tankarna lika blå.  Har  just kommit hem från jobbet, prostate städat huset och slagit mig ner med en kopp Gokaffe. Jag har ju en sådan där kaffemaskin som mal bönorna och blåser mjölken vilket gör det goda kaffet. Nu använder jag mig inte av sådan där latte mjölk utan av soya mjölk det blir en sådan rund fin smak av den mjölken.

Det kom över mig idag när jag gick hem att det finns så mycket att vara tacksam över. Tacksamhet tror jag är läkande för allt i livet. Det finns så mycket att vara tacksam över bara det att vakna på morgonen blir tacksamhet ibland.  Idag när jag gick hem från jobbet vilket för mig bara tar fem minuter så bubblade tacksamheten fram. Jag kände redan från början hur stegen blev lätta och innan jag kommit fram till dörren så tittade till och med solen fram.

Känner mig så glad idag, det brukar jag inte göra när jag kommer hem från jobbet. Då brukar jag vara trött bara. Jag är innerligt tacksam över att jag har ett jobb, och att jag har det jobb jag har.  Att jag har ett så bra arbete. Jag är glad över att jag även har mitt vidsidanom jobb. Mitt företag.  Nej jag tänker inte sitta här och skriva just nu för jag har  så många glada tankar och bubblor inom mig jag ska ut och fånga dagen i trädgården.  Jag och herr thåström ska njuta av dagen  Nu är det i och för sig inte han i egen hög person men hans röst finns här det räcker för mig. Ingen ting bättre sjunger han nu 🙂

Lev idag just nu och ha det Allra allra bäst där ute i livet


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.