Universum ger tillbaka….


universum ger tillbaka, decease try får man säga så? Ja det får man, salve förresten är det inte mina ord utan lånade de orden av någon  annan.  Från en vän till en annan sjunger Gessle för länge sedan.

Idag när jag gick hem från jobbet så blev det så mycket tacksamhet i mig, ailment som jag skrev om i mitt förra inlägg.  Redan i morse kände jag hur energin bara bubblade ut åt alla håll och kanter ur mig. Så när jag kom hem blev det lite dammsugning bara för nöjets skull. Nej inte så riktigt men jag har väldigt ont av att grus på golvet. tycker det är vidrigt med massa smulor på fötterna så jag satte igång alla mina dammsugare eller i alla fall tre ut av dom.  Full av energi sprang jag även ner till tvättstugan och tvättade en massa tvätt. Det gäller att göra slut på energi när den finns.  Hela förmiddagen va helt underbart vänlig, tomt i huset och jag kunde spela Herr t hur högt som helst. När jag väl satte mig vid min dator. Så hade jag ett mail av en okänd adress, Jag vet man ska inte öppna men sånt kan jag inte låta bli att göra.

När jag läste blev jag helt varm i hela kroppen och det berodde inte på utanför värmen utan för orden i brevet.  Det skulle göras en bok av något slag och mailaren frågade försynt om jag kunde låna ut en bild som jag gjort.  Låna ut men hallå vederbörande känner inte mig hon kan få varenda tavla om så är.

Jag blev så jätte glad tänk att någon tagit sig tid att leta bilder och råkade hitta en bild som jag till och med har målat. Det där det ÄR FANTASTISKT  helt underbart. En helt okände som inte vet vem jag är.  Var alltså intresserad av en bild som jag för några år sedan målat.  Det är fantastiskt att hon råkade fastna för min tavla.  I morse gick jag full med tacksamheter till livet i sig och till universum. Idag just nu i denna stund, är jag ännu mera tacksam till livet och till kvinnan som råkade gå förbi bland mina målningar. tacksam och glad över att hon hittade något som skulle passa i hennes projekt.

Jo universum ger tillbaka.  Tacksamhet jo jag är verkligen tacksam….. Helt mjuk bland alla känslor och glad.

Lev idag just nu i den underbara värmen 🙂

clip_image001.jpgTänker jag ska dela med mig av något nytt av Mäbe fick mail i morse om att det finns nya låtar att lyssna på  och det här det är Mäbe  när det låter som bäst fast  det gör det ju alltid när det gäller han och killarna i hans band. http://open.spotify.com/album/6PhieWlqBLWbs21Myxos7N

 


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.