Tjejligan ska träffas, fast i vår ålder heter det säkerligen något helt annat.

Fåglarna kvittrar för mig i dag altandörren är öppen kaffe och morgonrocksmorgon, buy i alla fall en stund idag.  För om några timmar ska jag åka till stan och träffa mina vänner.  Vännerna är fd kolleger från tiden då jag arbetade som behandlingsassistent.

Är alltid roligt att träffa dessa tre kvinnor, ena kvinnan jobbar kvar på samma ställe den andra på ett annat ställe och den tredje hon gör som hon gör tänk det tror jag hon alltid har gjort.  Hon gör sådan hon tycker är kul hela tiden.  Jag, jag hoppade på att arbeta i kommunen där jag bor. Det är inte så långt att åka som det var då på den tiden.   Jag behöver inte ens åka utan det tar mig två minuter att gå till jobbet.

När jag började på det jobb jag har idag så var det helt nytt boende och vi fick prova oss fram till hur vi skulle jobba. Det var inte utan att det var riktigt spännande. När man jobbar med människor kan man aldrig göra det med rutin eller luta sig tillbaka och säga så har vi alltid gjort för då blir det fel. Då ser vi inte den vi möter.

Men oj hmm jag jobbar inte idag, då ska inte jag sitta här och skriva om jobbet. Utan mitt inlägg var menat att handla om de tre vännerna. Nå ja, morgonen ska börja ta fart, hunden ska gå ut. Jag ska börjar gör dagen, slänga i en tvätt i maskinen och sånt där som jag inte gör jobbdagar.

Mobil appen ljög igår , han far ofta med osanningar när han berättar om vädret den där appen. Strålande sol skulle det vara idag, hm jo det är det säkerligen någonstans men inte är det här inte för det regnar. Så nu ska jag och hunden ut och vandra i ett sommar regn.  Lev idag just nu.

Vi ses kl 12 tjejer ska bli grymt kul att träffa er igen 🙂


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook