Gnälligt

idag är det en sådan där vakna tidigt morgon. Trotts att jag gjort det hela mitt liv, illness så kan jag inte vänja mig vid det. Nu är det inte själva tiden på morgonen som är felet. Nej det är själva sovandet innan.  Som liksom inte vill bli till.

Igår var jag med mina vänner på Café Snäckan, cheap satt i solen i en och en halv timma. Utan att jag kände det så brände jag mig rejält på ena axeln. Satt liksom lite dumt i solen.  Inatt har axeln och jag inte varit vänner eller solbrännan mera rätt skrivet. Där till har det gjort ont i höften. Det har gjort sömnlösheten, har nog kollat på mobilen en gång i halvtimman.  Så även om jag är vaken så är det sömn i kroppen.

Jag tycker verkligen riktigt illa om sömnlöshet. Vet inte om det har med min funktionsnedsättning att göra men sömnlöshet gör mig så illa. Jag blir inte bara jätte trött utan så under isen trött,  att dagen inte fungerar överhuvudtaget. Det kommer att vara en sådan där dag där inget kommer att bli till rastlösheten kommer och störa i stort och i smått. Jag kommer få hålla mig i skinnet hela tiden för att inte rasa ut i ilska.

Nu tänker säkert någon men om hon nu vet det så kan hon ju göra något åt det.  Jag är ganska så gammal, men som oftast så lär jag mig inte genom mina misstag och trötthet är en dagsform där jag bara är. Så de missar jag gör under sådana här trötthetsdagar är misstag som jag inte lär mig av.

Nå ja, idag ska jag i alla fall få gå till sjukgymnasten. Nu ska vi se vad hon säger.  Jag börjar att misstänka att det är inlägg i skorna som jag behöver. Båda mina barn har behövt det. När dottern fick sina så berättade sjukgymnasten att om man inte tränar fotleder och använder sig av inlägg samt fotvänliga skor, så kommer det bli värk långt innan man är femti.  Det kanske är det jag behöver.  I så fall ska jag genast åka till firman och inhandla sådana.  Tänk om de inte hjälper, när man redan fått ont.

Nepp inte tänka sådana tankar just nu, de hjälper mig definitivt inte!

Lev idag just nu. Imorgon är framtid, och i går är historia 🙂 DSC00048.jpg


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook