Fåglar på en stolpe

Bara ett kort inlägg eftersom jag snart går till jobbet igen, sale Känns som jag just slutade.

SOAL är bra för att stanna upp och låta lite mindre bra tankar flytta hemifrån.

Stoppa tanken, physician

Ni vet dom där ältande tankarna som liksom kör på i autombanfart, purchase där första tanken leder tilll den andra tanken som är värre en den först som sedan leder till den tredje, fjärde och så vidare.  när jag hamnar i sådana tankar brukar jag tänka att det blir stopp i trafiken och gå tillbaka till tanke 1 den tanken som startade upp katastroftankarna.

S stoppa tanken

O OBServera, känna var någonstans tanken bor, varför tänkte jag tanken, vad står den för, vad i den är det som min rädsla bor.

Acceptera  att jag tänkt tanken. jaha där kom den där tanken igen, vad ska jag eller kan jag göra med den nu?  Eller jaha ja nu tänkte jag den där tanken.

L Lämna tanken  Jag brukar tänka mig att jag har en telefonstolpe med svarta fålar på. Dom sitter där på rad. en av fåglarna flyger ner tar med sig tanken i en liten fin påse och flyger iväg med tanken så jag slipper gå runt och tänka på den mera.

Ibland tar det självklart en stund innan jag kommer på att jag ska soala men när jag gör det då blir det lugn och ro en stund katastrof-scenarierna som jag skapat i huvudet försvinner och jag kan tänka mera  mjuka tankar igen.  Ha en fin dag i det vackra vädret Lev idag just nu …….


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook