Tidnings artikel då vill jag veta när så det inte bli överraskningar

Det vill sig inte riktigt idag, find fast jag ser framemot en husvagns helg. Rabarberpajen står i och för sig i ugnen men det räcker ju inte med bara det. Kläder ska packas och just det där packa kläder och sånt man har inför resa, treat är inte min starka sida. hela tiden är det andra saker som pockar på uppmärksamheten. Egentligen borde jag ringa  minst två viktiga samtal, doctor men i dag är det lögn att komma så långt i planeringen.  Hade tänkt att göra lite hemlagade pannbiffar idag med som vi ska ta med oss men köttfärsen som jag tog fram i natt ligger i kylen och antagligen blir det nog kattmat eller något sånt av den. För just ork är ett bortfall idag.

Det kommer ju bli midsommar fast jag inte flänger runt, och till husvagnen kommer vi oxå fast jag slänger ner saker i sista minuten göras.  Fast det är inte helt säkert att jag får med mig dom saker jag behöver. Förra gången var det likadant när vi åkte dig, då glömde jag både byxor och varma kläder. Springa runt i linne som går till knäna är inte lika härligt när termometern visar 12 grader och mulet samt blåst. Det är inte heller min grej att  fiska så tunnklädd. Inte heller gå i högt gräs då jag är fasligt rädd för fästingar.

I alla fall så blev det en viktighetssak som blev till idag, men det berodde inte på mig. Utan mera på Journalisten som har gjort ett reportage om mig, som kommer komma ut i en veckotidning snart eller om några veckor vet inte helt säkert. Vilket jag egentligen vill veta eftersom jag vill kunna ställa in mig på, jag vill ju veta när så jag slipper överraskningar.  Hon skulle ta och ringa upp till tidningen och ta reda på när hela artikeln skulle komma ut. Så inom snar framtid får jag då ett datum på när jag inte ska handla och inte ska titta på första sidan i tidningar. Fast jag hoppas och vill att det inte kommer vara en bild på mig längst fram då blir det för pinsamt. Då kommer jag springa runt och rodna i all framtid. Nej kanske inte med det blir bra när jag vet när tidningen kommer ut för jag gillar att vara förberedd. Gillar inte överraskningar.

Nej se nu, nu ringer klockan till att plocka ut rabarberpajen så det får slutas här annars  glömmer jag av att den ringt. Rabarberpaj det är sommar det…….


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook