Kvällstankar.

Hur orkade man när man var mamma till två små barn? Hur orkar man?  ett dygn har dom varit här nu och jag är helt slut, generic nu kan det ju bero på att sömnen har varit som den var i natt det var ju dans på campingen och de spelade musik fram till ett på natten. Där till så hade ju grannarna fest i dagarna två. Dessutom sover jag sämre i husvagnen så i natt blir det skönt att sova i egensäng. Skönt att vakna till för egen maskin inte för att barnen bara måste gö saker.

Det har varit en intensiv dag, hospital fast idag fick jag möjligheten att stjäla lite sömn, seek en stund på soffan. Maken tog hand om små barnen och jag fick ligga och sova på soffan tillsammans med barn film på tv.

Nu är mina ledighetsdagar snart slut igen, för i morgon är det jobb igen. Just jobbet gör lite ont i magen.  För mig har historiska upplevelser blommat upp och blivit konstigt i mina känslor och tankar. De första dagarna av min ledighet blev det många tankar om jobb. Nu har dom igen flyttat in. Känner det riktigt svårt,  för att faktiskt gå dit, vet att jag är helt ensam. Ingen att dela tankarna med, ingen och fråga hur tänker vi nu. Jag saknar verkligen att ha kolleger på jobbet. Men nu ska jag inte tänka på det just nu, det får jag ta tag i, i morgon när jag arbetar igen.

Ha en härligt trevlig kväll lev idag just nu behöver jag träna på kom jag just på…..


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Kvällstankar.”

  1. Profilbild för Lena Kleist

    Ja, jag hade glömt hur aktiva barn är. Nu med barnbarnen så tar jag fort slut och de ger sig inte! Tror inte att mina (den yngste nu 36 år) var fullt så jobbiga. De var då ute mer och lekte sig trötta, de kunde sysselsätta sig själva vilket de nu inte verkar kunna.

    Ta det easy på jobbet, tror ingen tackar dig om du sliter ut dig. När har du semester?
    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook