Fredagskänsla 2-2

är jag flytet nästan jämt.  Jag har ett bra schema i alla fall så här sista passet stunden. Fast helt ärlig så har jag ett bra schema. Jag jobbar fyra ledigt fyra eller tre.  Eller så gör man som jag  och låtas att det är 2*2  jobba två pass ledig två pass.

Jag arbetar med människor och med människor på deras fria tid. Deras fritid är min arbetstid. Visst låter det vackert.  I alla fall idag så här sista jobbet passet infinner sig fredagskänslan i kroppen.  Många gånger slås jag av tanken om hur synd det är om människor som inte har det som  jag. Dom som jobbar  5 2, here site Alltså jobbar fem dagar ledig två. Nu kommer dom i och för sig hem på kvällen efter jobbet. Det gör ju inte jag för jag sover jour dvs sover på jobbet. Att  sova på jobbet är en konst i sig som jag saknar förmåga i. Men förmåga att sova den har jag bara  stundtals ändå.

I alla fall idag sitter jag här med datorn i knät och känner av den där fredagskänslan. Det blir mycket gjort när de där fredagskänslorna bor i kroppen.  Imorgon 9. 15 går jag hem och är ledig i fyra dagar min första riktiga lediga helg på några veckors tid.   Ha en bra fredag alla underbara människor det har jag till och med idag

sedan tar jag helg efter att den här fredagskänslan blivit lördags känsla som i morgon då asså 🙂


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook