Kläder som inte skaver och gratis saker.

Igår blev det en lång dag för maken, sick inte utan att jag tycker synd om honom.  Han åker hemifrån tidigt kommer hem sent och då hittade jag på eftersom det var min lediga dag att vi skulle handla för månaden. Dessutom hade inte den där baddräkten blivit inhandlad. Dottern och jag hade innan pratat om att vi skulle åka in till Trollhättan inhandla duschkräm och hårschampon och sånt.  Nu handlar jag ju inte sådant som vanliga människor gör, purchase har i alla år inhandlat många och fyllt på lagret så att det alltid finns. Minst någon tusenlapp går det allt åt när jag handlar sånt, och påsarna brukar bli tunga att bära hem.

Dottern skulle till Ginatricot eller hur det nu stavas, jag hade tänkt mig ett snabbt springin till Lindex som är min favoritaffär. Snabbt springin är aldrig snabbt enligt maken. Men för mig var det snabbt springin, och i går till och med jag valde.  Kvittot blev inte så dyrt som det brukar för igår gjorde jag något stort jag valde och hängde tillbaka. Men jag hittade en klänning som genast blev favoriten.  En sådan där som kommer att vara på så fort den är ren. Jag älskar klänningar och har många, idag ångrar jag att jag inte köpte två av  samma sort så  jag kunde ha dom alltid.  Inte någon söm som skaver, och den sitter så där bra att den inte känns.

Sånt är  viktigt för mig för jag kan bli som ett litet barn med just kläder som sitter fel och skaver eller snurrar sig.  Hittade jag någon baddräkt då? Jo då det gjorde jag fast lär åka till stan igen för jag köpte bara en  och den  hann jag inte prova innan jag betalade den så jag köpte den på vinst och förlust som tur va passade den och det kommer bli många simtag med just den.

Just sådant där som är gratis så som Kärlek, värme, omtanke, acceptans och listan kan göras lång av just sådana där gratis mest behöver saker. För så är det just orden jag skrev i meningen innan är sådant vi behöver mest av för att må bra och utvecklas.  Det är gratis. Låt dagen bli en sådan dag en sådan där dag när du bor i kärleksfulla tankar ger någon lite omtanke, Plockar fram lite acceptans i stunden. Då kan inte dagen bli fel. Ha en bra-ig-hets-dag idag.

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook