Segway.


Segway, sale man frågar mig om jag provat Segway. Mitt svar är ärligt nej det har jag inte provat. Men jag tittade på Ola-Conny och Morgan när de var i USA och provade på dessa åkdon.  Det såg inte helt lätt ut att köra runt på en sådan. Morgan åkte långsamt, stuff men jag tror att jag skulle köra ännu långsammare.

Min  Lilla syster och hennes man var en av dom första som provade på en sådan åktur i Göteborg det var många år sedan dom tog sig en tur  över bron till Hisingen på just sådana där segway. Tror dom spelade in en reklam film i sambandet med åkturen.  Tydligen finns det nu en nyare modell med samma principer fast den ska vara enklare att både styra och fara runt  på. Namnet på den är Robstep Robin-M1, view Den ska vara lättare om man ska på shoppingtur eller varför inte ta den till jobbet.  Jo vem vet det kanske skulle vara något. Men vad är det för fel med att gå om man shoppar?  Jag ska aldrig säga aldrig, vem vet en dag jag kanske provar på en sådan där Segway eller en Robstep Robin-M1.  Men då bara för att jag kan …..

Lev idag, just nu så har jag precis kommit hem från badet,  den där senare Robstepen den funkar tydligen även i sand och vatten då den är tätare 🙂


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.