Vi som bara skulle köpa kylskåp …..


en mulen tyst morgon, sales jag full av idéer. Igår bestämde vi oss för att åka till order 15761,-16.html”>Media markt , fast egentligen var det IKEA i Bäckebol  som var huvudnumret. Vi skulle köpa gråa små skålar och köpa ny gardinstång efter som jag glömde den andra vi köpte förra veckan.  Jag betalade den men ställde ifrån mig den någonstans mellan kassan och parkeringen.

Vi hade bestämt oss för att bara kolla på spisar, inte köpa.  Den spis vi hade gillade jag och ville egentligen att vi skulle köpa en ny list till ugnen för det var det som var sönder.  Men maken han har velat annat och igår slutligen fick han mig i alla fall att bara slänga ögonen på spisar.  När jag bara ska titta blir det nästa alltid ett inköp. Kanske visste maken det redan när vi åkte för innan vi åkte från GBG så hade vi självklart med oss en spis hem.

Nu står min gamla fina trotjänare ute i carporten och väntar på att förflyttas till tippen. Det var en fin spis den där gamla, en stenugn och grym att baka i. Men nu har vi då bytt ut den till en sådan där lite mera modern sak med varmluft.  Maken provkörde den igår jag stod bara och  såg på.  Nu vet jag inte om det var spisen förtjänst, utan mera  min makes  utomordentliga bra kunskaper i matlagning som var grejen men i alla fall smakade maten gott.  Idag får det bli ett nytt projekt, för idag ska vi åka och köpa bänkskivor. Vi som bara skulle köpa nytt kylskåp som första tanken var.  Men så är det ju börjar man röja så vet man inte riktigt när man ska sluta. En idé som verkställs föder en ny ide.

Konstigt att jag blir överraskad varje gång jag vet ju hur jag funkar.   Jag vet ju att om jag börjar så kan jag inte sluta, och att det aldrig är klart med bara den där grejen som bor i första tanken.  Tänker att bänkskivorna får vara det sista för denna gång, någon gång måste det bli stopp.  Men under hösten ska jag nog prova på att fråga vår nyutbildade son om han inte kan tänka sig hjälpa till att måla om.  Sedan efter det lägger vi nytt golv 🙂 ops Golvet hade jag inte tänkt på, Ja ha ny golv …….

Det måste jag kolla oxå på en gång känner jag.

Lev idag just nu, gårdagen kan vi inte förändra, men dagens beslut styr morgondagen. Vi gör vår framtid i dagens val.

 


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.