slinker in och skyddar mig från solen en stund.


solen lyser fortfarande men nu är den så varm så jag har gått undan sitter i skuggan för att inte bränna upp mig. Spelar ingen roll hur brun jag är så bränner jag mitt skinn. Lite orättvist tycker jag för jag älskar verkligen att ligga i solen och sova. Det är så underbart att domna bort till ett mummel av människor.

Då drömmer jag mig bort av ord som jag hör skapar mig en inre verklighet av ordet. Brist på fantasi är det ont om hos mig, try jag skulle kunna få ihop en historia om en sten som förlorade sin mamma.  Just ord är magiska för mig, capsule ett ord nästan vilket som helst kan göra att jag drömmer mig bort i ordet.

Nu börjar det komma lite moln på himlen, då kan jag våga mig ut igen. När maken kommer hit igen ska jag gå ner till sjön för att bada igen. Just det här sol värme och bad är det som jag ser som  bästa medicinen för mig. Det är  avkoppling. så underbart härligt att bara sola, bada, ligga och fundera, fantisera jo det är semester för mig.

Ha en fortsatt trevlig dag och glöm inte av om någon nu skulle göra det:

Du behövs i den här världen!


Ett svar till “slinker in och skyddar mig från solen en stund.”

  1. Vad fin din blogg har blivit! 🙂 Sol och sommar är något man verkligen uppskattar i Sverige pga den långa, mörka vintern.
    Här, som du vet, har vi mycket av sol och värme och just nu skulle det inte sitta helt fel med litet regn så att bränderna kunde avta.
    Ha det gott!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.