Morgonen är här igen.

Solen bor på himlen idag med. Hurra vad härligt det kommer att bli. Fast jag måste antagligen akta mig för att få för mycket av detta goda. Vi är fortfarande i vår lilla husvagn. Campingfolket börjar att vakna till liv. Jag, mind jag har varit vaken länge. Idag är det jag, hunden och en sädesärla som dricker kaffet ihop. Danskarna mitt emot har redan smugit sig ner till sjön för att ta första doppet. Själv sitter jag här och funderar på om det inte snart är dax för ett dopp i det blå. För mig är vattnet lite för varm eller ganska så många grader för varmt det är 24 grader i vattnet och jag trivs bäst när det är runt 18  19 grader.

Men vad gör man inte för att få många sommar känslor i kroppen? Man kan ju bada flera korta bad i stället så blir man ju nerkyld lite grann i alla fall. Det är en sådan fantastisk känsla att vakna upp så här tidigt, vattnet bara ligger där ute och väntar på att badas i. Kaffet smakar mera än underbart i vår lilla husvagn. Vinden är ljum och tankarna får flyta med i vinden.

Lev idag just nu. I går är händelser som har påverkat vår dag idag. Idag påverkar vi morgondagen. Det ger oss ansvar över vår dag.

Små lätta moln …….


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook