Angel Power har de produkter som funkar

Idag provar jag på en av mina krämer och sånt som jag köpt från Angel Power.  En Neem Mask, sick gjord av gurkmeja som renar och är antiseptisk, buy cialis fullerjorden som kyler  och lugnar ner huden. Visst ser inte riktigt ut som jag ska med massa svart lera i ansiktet men jag känner redan hur huden piggnar till.

I förra leveransen jag inhandlade fick jag en Bio Honey Gel, discount gjord av honung så klart men också av extrakt från barken av Arjun träd, euphorbia växt och vilda gurkmeja.
Huden blir ren och mjuk de torra områdena som jag brukar få i ansiktet slutar till och med att klia när jag använder den. De torra områdena har ju sedan länge sedan försvunnit då jag började använda en natt kräm som vart helt underbar.

Ett ansiktsvatten som jag beställde i förregående leverans har blivit ett måste. Den heter Bio Cucumber.  Det är så jag längtar till morgonrutiner och kvälls rutiner så jag kan använda mitt ansiktsvatten.  Saffrans krämen som jag smörjer in varje morgon är  som natt krämen den har blivit ett måste.

Jag är så glad över att jag hittat något som funkar, för det är inget som funkat för mig innan. Där av detta inlägg. För jag tänker hjälper det mig så kan det hjälpa andra. Jag som varit tvungen att få kortisonbehandling för mina hudproblem. Det  brukar bubbla upp små blåsor som lägger sig i klungor i mitt ansiktet så jag blir rödflammig.  Blåsorna brukar klia och det sticker i hela ansiktet, när det är som värst. Tänk att bara på två månader är alla symtom borta, de försvann så fort jag började använda dessa produkter.  Det mest fantastiska med detta är att priset är överkomligt.

Det krämer jag provat innan har kostat massvis med pengar och alltid slutat med besvikelse, då de inte funkat.   I två månader har jag nu provat på produkter av Angel Power nu inser jag att det är produkter som är gjorda för mig för min hudtyp. Eller så är det så att det som behövs är att de ska vara rena naturprodukter inte vara massa konstiga ingredienser i.

Har du problem med din hy, rekommenderar jag på de varmaste  prova en gång till prova då dessa produkter från Angel Power.   Jag tror inte du kommer bli besviken.  I alla fall så har det inte varit det för mig.  Jag har haft hudproblem sedan min dotter föddes, något som i början visade sig i håravfall, som kröp neråt i eksem i ansiktet.  Nu firar dottern snart sin 18 årsdag. Två månader med dessa produkter har gjort att jag idag till och med kan vistas ute i solen utan att eksemen blommar upp i massvis.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook