Men snart är det helg igen repliker.

Regngrått ute om två dagar börjar mitt liv återgå till normaliteten igen. Semestern kommer bytas ut mot mina lediga dagar.  Redan på måndag börjar barnen i skolan igen. Fast Barn och barn dottern fyller 18 i Dec, generic minsta sonen går in på sitt 17 år i Januari.  Dottern går sista året på gymnasiet, site Lillkillen börjar första året redan nu på måndag.

Inte utan att jag funderar är lite orolig, sick hur kommer det gå. Kommer skolan klarar av, kommer dom se min son se honom när han behöver synas. Kommer dom ligga steget före?  Kommer han orka i flera år till.  Är det  så att redan på måndag kommer jag höra Jag hatar skolan?  Kommer jag på tisdag redan börja försvara  varför han måste gå till skolan. Kommer jag hitta ursäkter och små korta mål enda fram till Höstlovet.  Kommer jag ens behöva det?

Varje termin är frågorna det samma. Varje år är det liknande känslor i magen som dyker upp.  Varje termin bor det en gnutta hopp inom mig att nu kommer det bli annorlunda. Nu har han hittat till det roliga, nu kommer han inte att hata, han kommer tycka det är roligt.  Jo, jag vet, vem jag lurar. Jag  vet att jag snart igen kommer till  insikt och inser att detta år likt alla andra år kommer att se ut som de som var innan.

Om några veckor kommer det återigen vara.

Jag hatar skolan. av sonen

Du måste annars får du inga pengar,  Av mig.

Jag hatar skolan.  Sonen.

Det är bara några veckor kvar innan det är lov igen. Jag

Jag hatar skolan. Sonen

Det är snart helg igen.  Jag

Jo jag har övat in mina repliker i ganska många år nu

 

Lev idag just nu. Igår är historian och i morgon är framtiden just nu är just nu

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook