Lycktstolpetankar

jag som brukar leva här och nu längtar till om en månad. Eller så önskar jag att jag ringt det där samtalet för en månad sedan. Så att jag hade haft facit i handen nu. Visste att medicinen som den alternativa doktorn rekommenderade mig  funkade. Det är lite krångel med medicinerna för man måste ta dom när man ska sova. De gör mest verkan de första 90 minuterna av sömnen.

Jag brukar ta insomningstablett när jag ska sova mellan två pass. Dom tar jag när huvudet ligger på kudden.  Nu måste ordningen ställas om, sick för när jag tar den alternativa medicinen så ska man inte ta den i samband med annan medicin.   Det ska vara minst en timma mellan de olika medicinerna.  Det gjorde att jag inte tog någon insomningstablett.

Vilket ledde till att jag inte somnade, vilket gjorde tankar som malde på under natten.  I banor, som:  Verkar tabletterna om jag inte lyckas somna? Nu kommer jag nog inte somna på hela natten,  jag som måste sova…… karuselltankar i massor blev det viket gjorde mera vakenheter än vanligt.

När jag har sådana där tankar brukar jag kunna hänga upp dom på ett tvättsträck. Låta dom hänga där och ta fram dom på morgonen när jag har tid att tänka massvis.  Men i natt var det lögn att få dom att hänga på tork på sträcket.  Försökte till och med med teletstope trixet som jag brukar ha som hjälp när jag tänker tankar som jag kanske inte ska tänka.

Telestolpetrixet är att jag  brukar tänka  mig en teleledning där det sitter  fåglar på rad. Jag brukar ge fåglarna en tanke var och låta dom flyga bort från stolpen.  Så försvinner malande tankar i alla fall i bilder.  Men ack nej det funkade inte så, i natt inte.

Jag vill så himla mycket att den alternativa doktorn som jag ringde igår ska ha rätt.  Jag vill i varje cell i kroppen att han ska ha rätt i sitt vetande och att min naturmedicin ska hjälpa mig.  Jag vill inte att det inte hjälper, bara för att jag gör något fel.  Därför blev det så viktigt för mig att göra helt rätt.  Därför föddes så många tankar när jag skulle sova.

Men i hela mitt hjärta vill jag att  tabletterna som jag provar nu ska hjälpa mig så att jag slipper de hemska värkmedicinerna som ger mig pälsmössa på huvudet känslor.   Har jag ont, jo så det räckte inte med att bara börja med dom.  Fast tro kan ju försätta berg så jag får börja intala mig att de redan hjälpt mig kanske.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook