Tillsammans kan vi skapa storverk.

Tänk om det skulle till ett underverk. Tänk om det är så enkelt som att ju flera vi är, cialis ju mera nära underverk vi är.  Tänk om det är så enkelt att det faktiskt är att vi tillsammans klarar av att göra underverk.  Tänk jag tror det är så det faktiskt funkar.  Att vi tillsammans klarar av att sprida ringar, stomach som sedan blir  till stora vackra underverk.

Egentligen är det så enkelt,  inte alls svårt.  Med gemensam kraft skapas underverk,  det är så förändringar blir till. När vi bortser från prestige och oss själva, följer med i de vindar som blåser åt det håll vi vill gå. Då bor det storverk i stunden.   Igår läste jag på madeleins blogg hennes brev  om de som medvetet förstör våra barns liv.

Det fanns många ord i brevet som gjorde ont, där var ord skrivna som måste skrivas, men som gjorde ont att läsa. Samtidigt som jag riktigt kände hur orden ingav mig hopp om en bättre framtid, om brevet kommer fram till de som behöver läsa det. Om de som bör läsa det har hjärta och hjärna i samma kropp. Då är det att skapa underverk, om de förstår  orden i brevet.

Jag har inte skrivit orden i brevet men känner att jag igenom att jag länkar, i alla fall kan gör om än en liten del som då bara är att tipsa om.

Tillsammans sprider vi ringar, jo så är det faktiskt tillsammans är ett stort ord med så  mycket betydelse.

Lev idag och gå in och läs länken

http://madelein.se/2013/september/med-att-spela-med-vara-barns-liv.html


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook