Alternativ är inte att förakta


Dottern har gått till jobbet, seek Lillkillen har åkt iväg med taxin. Nu är det bara jag och våra djur som är hemma. Huset är tyst det enda som hörs är surret från min Dator.  För några veckor sedan ringde jag en alternativ läkare, sickness  fick tipset att köpa tabletter som heter Genacol de ska hjälpa till att lindra Atros.

Nu har jag ätit dom i två veckor, generic jag har fortfarande ont i min höft. Jag går med krycka för att avlasta, och jag har en kudde att sitta på så jag inte kommer så långt ner i soffan.  Snart ska jag  gå på Atros skola.  Sjukgymnasten har i och sagt att det hon kommer säga där är det hon redan berättat för mig. Men jag tänker att alla knep som finns är bra,  jag kan säkert lära mig ett och annat, även där.

Men jag tror att den alternativa medicinen hjälper mig, det känns som jag har blivit mjukar i och det är mera ostumpt i min höft. Jag tar inte heller lika många värktabletter nu som jag gjorde för några dagar sedan. Sjukgymnastiken gör heller inte lika ont.  Nu är det ju inte så att mitt liv ser ut som vanligt, För just nu är jag sjukskriven, och gör mina sjukgymmnastiska övningar flera gånger om dagen. Jag går inte alla mina steg som jag gör på jobbet och jag slipper trapporna upp till vår lägenhet.  Så kanske är det inte bara  den alternativa medicinen som gör underverket. Utan kanske är det allt runt omkring som också spelar in.

I förrgår när jag var på sonens skola och tittade, så var jag tvungen att sitta ner en stund, o sedan fick vi förmånen att göra  en rundvandring.   Den där rundvandringen skulle jag nog varit utan. För efteråt när jag satt i bilen hem, så gjorde varje gupp ont,  varje sväng kändes i höften som om de satt små gubbar och sågade i mitt ben. Jag hade även varit dum och valt att lämna min krycka hemma, för det kändes genant att ha den med.  Men jag har lärt mig av den stunden, för när det är sådana där händelser så får det vara genant, för är det inte det, så får jag ont.

Jag hoppas och tror att de där hälsokost tabletterna kommer att göra underverk ju längre tid det går. Kanske blir jag inte helt återställd men kanske, kanske blir jag så pass bra så jag klarar av promenaderna på jobbet, kanske klarar jag av att gå upp och ner för trapporna och kanske var det just  Genacol och vila som behövdes.  Det känns rätt gott att också har provat allt innan om det nu kommer leda till att det blir operation.

Nej nu ropar magen på frukost och en kopp varmt te.

Leenden är som vanligt gratis och kan göra storverk för den du möter.

 

 


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.