Jag erkänner jag är nog lika impulsiv, Impulsiv va ordet fast oförmåga att planera framåt är nog mera det handlar om 🙂

Ordet impulsiv och jag tror jag är som ler och långhalm.  Jag gillar till och med ordet, thumb och jag gillar eller som vår lilla Dessan tjej säger lillar ( då gillar man på riktigt) jag gillar när det händer saker, jag gillar när jag gör det som faller mig in.  I går beskyllde jag Jenny för att vara impulsiv för att hon ringde och berättade att hon skulle vara nere i Uddevalla i tre dag. Men nu ska jag villigt erkänna att jag faktiskt var likadan emot henne förra året då vi gjorde vår semester tur till Norrland. För när vi installerat oss på Campingen som vi va på då först ringde jag eller nä tror mera nära mig att jag smsade henne att jag var i Stockholm. Efter det sms gick telefonen hängde sig telefonen och samma stund som vi var på väg från Stockholm  kom jag i kontakt med Jenny. Så den gången blev det inget besök ingen träff.  Så visst Jenny du har rätt jag erkänner jag har nog mera damp än du.  Eller som du vill kalla det ADHD fast då har vi nog antagligen ganska lika mycket.

Igår var alltså vännen här, där till hade hon sin hjärtevän med sig han hette Nippe.  Sedan var även en Kvinna som Jenny hade något samarbete med, Hon var även vice ordförande i Attentions något. Jag har inte så mycket koll på just sånt maken nämnde det igår.

Jag fick chans att lära mig av gårdagen och av Annika Odén Frisk för hon hade tydligen skrivit något till mig en gång om att hon läst min bok.  Jag råkade ju då skriva något sånt där slentriansvar till henne. `” Tack för du läser och tillsammans sprider vi ringar ” Något sånt där riktigt opersonligt. Jag som inte gillar opersonligheter.  Igår fick jag chansen att i alla fall be om ursäkt för min opersonlighets skrivande.  Och vill passa på att skriva det här till er andra som kanske fått lika opersonliga svar.  För det har inte varit min mening men jag vet bara inte vad man skriver som svar.  Men när hon visade mig så tänkta jag till och kom på att jag måste anstränga mig mera.

För självklart är det så att när det dimper ner ett meddelande på FB eller i mailen om att någon läst min bok och vill säga hej  mm så blir jag glad. Kan meddela att jag blir alldeles otroligt glad så där ADHD glad  så att jag får tårar i ögonen och blir helt mjuk på insidan. Sitter där nere i källaren på mitt vis  vid min dator och blir berörd glad och tacksam över att det finns någon som läser. Att det  i vårt avlånga land bor människor som jag inte träffat som läser min bok och tar sig tid att höra av sig till mig då de läser eller läst klart.

Jo av Annika lärde jag mig massvis igår. Jag lärde mig att sluta upp med de där avståndstagande opersonliga  tackbreven. Här ska skärpas upp och till mig.

Nej nu ska jag sluta trycka på tangenter  sluta upp med att sitta i morgonrock och skriva. Nu ska dagen bli min,  Nu ska dagen får visa mig alla mirakel och underverk.

Ha en fin underbar dag idag

Som Vanligt när det handlar om mig så glömde jag av att ta kort som minne från kvällen igår. Alla andra fixar sånt men jag kommer inte ens på att göra det när de gör det så inlägget får bli kortlöst som vanligt 🙁  Det är något jag måste träna mig på att komma ihåg att ta kort på saker och ting.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Jag erkänner jag är nog lika impulsiv, Impulsiv va ordet fast oförmåga att planera framåt är nog mera det handlar om :)”

 1. Profilbild för annika odén frisk
  annika odén frisk

  Hej Carina! stort tack för kvällen som va, och som sagt tack för att jag fick komma!
  Det där med att släppa in,, det är att ta en liten risk,,, men vinsten när vi våga,r är så mycket större!
  Men å andra sidan så tar vi in så mycket ändå,, så det är nog bra att man mellan varven bara markerar trevligt, och sedan släpper och går vidare.
  Nu blev det lite djupare,,, men så kan det va när man för det mesta redan ligger ett par tankar före ;0) kram och ha det bäst

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook