Bevace.se kan det vara något för mig kanske?

Nu önskar jag att jag hade liknade kunskaper som de har på Bevace.se. Tänk om jag kunde Bygga hemsidor som de kan. Då hade jag antagligen suttit och byggt hela dagarna i datorn. Byggt och byggt.  Jag hade liksom fått till det där lilla extra så att det hade blivit bra.  Bevace har verkligen fått till det där lilla extra som i min värld blir stort och vackert. Tänker att de bygger hemsidor som andra bygger Hus.

Jag däremot bygger inte alls, search  jag har tummen mitt i handen. Där av jag får nöja mig med det vanliga grå, click fast det är klart kanske kan jag kontakta webb-byggarna. Där handlar det ju om priset för det handlar ju alltid om en kostnad. Frågan blir till och med  om det kanske inte är värt sitt pris.  Alla timmar jag lägger här på att fixa och trixa, tadalafil är ju timmar som jag skulle kunna betala för. Då skulle jag  istället kunna  göra helt andra saker till ex skriva till och med måla en tavla eller två, vilket hade gett mig mindre huvudbry.

De har verkligen förmågan att vara kreativa och  gilla webbdesign de som bygger på Bevace.se  Webbyrå Stockholm. Rent snygg och lite ”less is more” som sonen brukar säga när han pratar om att bygga sidor. Nu jobbar sonen inte med att bygga sidor utan bland får jag  locka, ge honom lite extra ”lull” för att hjälpa mig att får ordning på min sida.

Kanske är det nu dags att betala en liten summa för att själv få extra ”lull” på min sida.

Det finns de som tjänar pengar på att göra hemsidor, dom gör det för att de är bra på att göra just det.  Jag är bra på helt andra saker och då kanske det är så att jag faktiskt ska ta och leva som jag lär.  Vilket säger mig att jag ska i alla fall skicka och fråga om vad dessa konstnärer tar betalt för att göra webben vacker.

Som alltid är det  den osynliga handen som pratar, Rätt pris och rätt kvalitet så blir det affär. Kvaliteten är  det inget fel på, så nu får jag undersöka priset 🙂 Tur att internet inte är något man reser till att webbbyrån är i Stockholm gör ju inget då det finns mail.  Även andra sätt till kommunikation. Less is more som sagt …..


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Bevace.se kan det vara något för mig kanske?”

  1. Profilbild för Anne-Marie

    När man har Blogger måste man ändra mycket i HTML-koden för att göra sidan mer personlig. Men visst är det väldigt roligt att arbeta med just hemsidor. Jag gör det på jobbet för skolans hemsida. Skulle gärna göra det mera för mig själv också.
    Såg att du skrivit ett inlägg om andlighet. Jag tror helt på den biten – som kanske framkommer litet, litet i min blogg. Skriver inte alls om allt jag tror på, vet och kan – skulle nog skrämma slag på folk då. 😉 Tror att du har förmågan att vara medial. Absolut! Ha det gott!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook