Att få proffshjälp i jobbsökandet är inte fel.


Idag behövs det så mycket mera när man söker jobb.  Nu söker jag jobb allt som oftast bara för jag kan.  Nu har jag ju jobb som jag trivs med och jag har ett riktigt bra jobb. Men att söka och se vad som finns är ju aldrig fel, pharmacy och vem vet kanske dyker det där jobbet upp som bara är som musik för mig en dag.  I dag hittade jag en helt ny sida för mig där de ger mig tips om hur man skriver och vad man skriver i ett personligt brev.

Cruited.com där där ger de tips och ger möjlighet till en granskning av det man skriver.  För en liten summa pengar så får man professionell hjälp.  Jag vet att jag  förra våren eller om det var året innan så sökte jag en massa jobb inom behandlingsarbeten.  På ett flertal ställen fick jag komma på anställnings intervju, men när jag väl skulle göra slag i saken och prova nya vägar. Visade det sig att  det var   flera plus på min lista av det jobb jag redan har, så jag tackade nej till de arbeten man erbjöd mig.

 Visst  vissa jobb var mera betalt än det jag har idag, men  det finns så många obetalda braheter med det jobb jag har. Närheten till jobbet,  helbra arbetskolleger och en faktiskt inte så illa chef, fast där hostar jag lite när jag skriver. För vi råkar i luven på varandra ibland. Men varje gång det händer så reder vi upp det.  Jag har ett inte allt för milt humör och brukar säga till när det blir fel och jag känner mig oförrättad. Så vissa diskussioner har vi haft jag och min chef. Nog pratat om det så gå in och titta på deras sida där finns massvis med tips och råd när det handlar om själva ansökandet av jobb. 

Att få till det proffsigt är inte fel.  Här kan Cruited hjälpa dig så att jobbet du söker kanske lite lättare blir ditt.  Jag har lagt till en länk till sidan så jag lättare hittar dit nästa gång jag får för mig att prova mina vingar.  Laddar man upp sitt personliga brev så ger de svar inom 24 timmar.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.