För en Stenbock är nyckelordet ambition


Just nu sitter jag och läser om astrologi så här på året sista dagar.  Nu är fösta gången sedan jag blev sjuk, cheap som jag orkade mig ner till min dator i källaren.  Innan har jag mest legat på soffan och haft surfplattan i handen.  Visst den är bra men inte lika bra som datorn.  Det är bättre att skriva på datorn med tangentbordet i knät.  Funderingar finns om jag inte ska ta och köpa även tangent bort till min platta men har inte kommit mig för ännu.

Jag är stenbock, Nyckelordet för mig ska tydligen vara ambition, såg jag när jag tittade på en intressant sida. Stenbocken ska tydligen vara envis och jodå envisheten finns hos mig.  Men bara så länge som jag har intresse, bara så länge som jag finner det intressant och på något sätt måste jag också brinna lite för det som jag gör. Om inte så försvinner gnistan och görandet blir inte gjort.

Det är lite intressant det här med stjärntecken och jag är inte helt säker på vad jag  tror på eller inte. De där vecko-horoskopen är lite si och så med. Men när man läser de där vidare de där större sakerna så finns det mycket som stämmer mer och mindre. Vidare när jag läser så ska jag vara bestämd hmm, när jag går till Starbucks och ska beställa macka, så är jag allt annat än bestämd. Men viss inom vissa områden så rubbas jag inte i första taget.

Sedan  blir det snubblande vurpa när jag läser för vi gillar stabilitet jo visst gör jag men det impulsiva i mig ställer till det så stabiliteten är något som jag mera suktar efter och mår bra av att ha. Men så svårt att få till.   Läste vidare om att det finns vissa åkommor så brukar drabba en stenbock.  Knän, hud och en sorgsen ton ska tydligen ställa till det och jo då fast jag gillar min sorgsna torn.  För mig betyder sorgsenhet  vackerhet så länge som det inte ställer till det allt för mycket.

Ojdå, det blev många ord jag som hade tänkt mig bara lite kort. Kanske är det de här som är ambition fast för mig är ambition större än så här mera och inte så på  ytan.  Nu ska jag läsa vidare så här slutar orden för idag.  Astrologisidan kommer du till om du klickar på Astrologi.

Ha ett gott slut och ett riktigt Gott Nytt ÅR !

Må alla få det 2014 ni vill ha.

Lev idag just nu så är 2014 inte här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.