Ibland tar det lite tid innan tanken ramlar fram.

med huvudet fullt att tröttheter.  I slutet av november kanske i början av December så hade vi möte på jobbet. Där jag tog på mig uppdrag om att göra om vårt schema. Det schema vi går på idag är ett av mina verk.  Och verk med Ä om du frågar mig. Det är inte alltid jag tänker fullt ut.  Eller så gör jag det ordentligt.  Tänker fullt ut men, glömmer av att jag inte orkar. Glömmer av att jag blir så trött att jag knappt orkar andas.

Jag gillar att jobba när jag jobbar, prostate och jag gillar att vara ledig när jag är ledig. Så schemat vi har idag, då jobbar man när man jobbar. De där helgpassen är riktiga hästpass.  Så hade vi när jag jobbade på Behandlingshem också, hästpass på helgen. Men där jobbade man aldrig ensam, där var man aldrig utlämnad till sig själv hela tiden.

Så är det på mitt jobb idag.  Idag jobbar vi alltid ensamma, idag är vi alltid utlämnade till oss själva. Alla beslut tar vi efter eget huvud, är det helg så finns det liksom inte någon man kan ringa och fråga om råd.

När jag är ledig, är jag ledig och vill inte ha jobbtankar i huvudet, så det försöker jag låta bli att ha. Men ensam arbete är ensamarbete, stänga av jobbet är inte alltid enkelt.

Åter till huvudtanken jag hade med att göra detta inlägg, jag pratar schema.  Under en månadstid så har jag gått och värkt på det här med schema, haft svårt att få till det och inte lyckats, till och med pratat med min större chef om att jag inte får till det att jag inte fixar det och att jag inte har förmågan.

Men se där nu brann det till i huvudet på mig, i helgen när jag jobbade.  Tror det har gått och värkt klart, mognat i tankarna hos mig, för igår när jag hade lite tid över på jobbet, så tänkte jag att jag ger det ett sista försök.   Det resulterade i att jag varje liten ledig stund suttit och pulat med det här schemat, kom i säng för sent och vaknade med schematankar i huvudet vilket ledde till att jag gick upp tidigt och gjorde mera.

Detta försök resulterade i ett ganska så tydligt och bra schema.  Om du frågar mig :). Ett schema där det endast är lite ensamarbete, och ett schema där det ser ut som om det skulle kunna bli kvaliteter  och fungera som skulle kunna ge till och med en känsla om att göra ett bra jobb och hinna med. Fast nu är ju jag tids optimisten själv och har inte den blekaste aning om hur tiden känns och sånt så det får framtiden utvisa vi får se vad kollegerna tycker och sånt.

Jag har inte ännu visat det för kollegerna och tyvärr har jag tagit semester imorgon när det är möte.

 

 

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook