Tapetstore.se


Jag vill ha nytt och jag gillar Nyheter, order nya saker, buy nya färger och nytt.  Under några dagar har jag varit inne och tittat på Tapetstore.se

Där finns så mycket att välja på.  Hade pengarna funnit så hade jag kunnat göras olika teman i varje skrymsle och vrå här hemma.  Skulle nu maken se hur jag skriver så hade han skakat lite på huvudet ryckt med axlarna och sagt vem ska göra allt det där då.

Ler gör jag vid orden, recipe drömma kan man väl få göra i alla fall. Eftersom jag gillar vatten så är det just vatten- motiv som tilltalar mig mest men även landskapsmotiven och städer.  Jo då, för den som har svårt att välja så finns där mycket att välja, på deras hemsida.

Men i alla fall drömma kan jag och motivet med den långa bryggan rätt ut i sjön med en vacker solnedgång,  ger harmoni, skulle vara underbart att somna till den.

Till och med förlänga den genom att bygga en säng i samma stil lägga in något så omodernt som en havsblå heltäckningsmatta, fylla rummet med massvis med gröna växter och skapa min egen vrå.  Det doftar kreativitet av deras sida, bara av att  titta runt på alla olika motiv så springer fantasierna igång i mig.  Tapetstore.se kan verkligen locka fram fantasierna i mig. Dessutom är sidan lätt att hitta på, priset verkar överkomligt. Även om jag inser att jag inte kan skapa helt fritt i hela huset, men ett rum lilla herr Nilsson det skulle kunna göras eller hur?

Göra om hemma, glöm då inte att kolla in deras sida.  Kreativt inspirerande och idéerna hittar till dig bara genom att blippa runt på deras olika motiv.  Tapetskola har de även en flik med så hur svårt kan det vara?   Inte alls tror jag.

Lev idag just nu, nu ska jag ta mig en titt till innan jag gör mig klar för kvällens föreläsning.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.