Ikea är något genomgående i livet just nu……


Idag är det kvällspass som gäller, sovaldi sale ska bli spännande att gå till jobbet. För i onsdags kom leveransen från Ikea. Förra veckan eller om det var veckan innan så åkte jag och två av mina arbetskamrater till Ikea och handlade saker till vår lägenhet.  I onsdag kom det vi handlat. Självklart kunde jag inte låta bli att kolla hur det blev med vissa saker  när jag tog emot varorna. Så självklart provade jag att skruva ihop vissa lampor och la ut de fina mattorna vi inhandlat.  Just mattorna var dumt att prova, order för den stora mattan skulle ligga under ett väldans tungt bord.

Jag är envis när jag vill något och just den envisheten använde jag mig av just då.  Det var tungt och min onda höft blev ju inte bättre av just de flyttningarna, order men vilken värme det blev i rummet.  Tänk va lite färg kan göra med ett rum och lite småmys lampor.  Ser verkligen framemot att gå till jobbet idag, ska bli kul och se om det är andra saker som är klara.  Synd att maken har annat att göra idag, annars hade jag tvingat upp honom till jobbet. Där skull han kunnat få prova på att använda sin borrmaskin. Kanske kan jag locka honom på söndag, om det finns saker som ska borras upp på väggarna.

Imorgon ska jag och maken åka till stora sonen, han och hans sambo har skaffat en ny lägenhet, så den ska vi kolla in.  Fast innan inkollandet lär det bli en del att bära.  Ett stopp i GBG på Ikea innan resan bär av till Borås, där de bor.  En tur till den gamla lägenheten för att tömma den på vissa kvarlämnade saker, innan vi sedan får se hur den nya lägenheten ser ut.  Sonen vet hur hans mamma ska bli förväntansfull och det är jag.

Lev idag just nu  Igår är redan gjord, imorgon är saker som vi kan förenkla genom  dagens val.


Ett svar till “Ikea är något genomgående i livet just nu……”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.