Angelpower, Lyxigt egentid och jobb


En dag som är en oförskämt bra dag.  Ändå är jag mitt i mellan jobbpassen.  Haft en dag med lite mycket att göra, treatment men ändå gjorde jag inte avkall på min nya vana som faktiskt har blivit en riktig vana.  Vanan är egentid, egen tid nere i källaren som först börjar på min motionscykel en halvtimma som sedan fortsätter med att styrketräna. Efter det lyxar jag till mig med dofter av Indien, Angelpower produkter. Duscholjan är helt underbar.  I förra veckan öppnade jag min nya flaska med Yogi showergel, Vill inte vara utan så idag beställde jag två nya. Tänkte jag skulle lyxa till det lite extra när jag jobbar och ha en där med.

Jag har en förmåga att vilja lyxa till det lite extra när jag är på jobbet, skämmer riktigt bort mig  jobbdagar.  Hmm, skulle min chef läsa detta så tror hon säkert inte jag är riktigt funtad. Men sådan är jag. Det blir lite heligt att jobba. På rasten brukar jag lyxa med en riktigt god macka och bara det finaste tet. Krypa upp i soffan med filt om benen och mysa, meditera en stund och ladda upp för nästkommande timmar. Skulle det vara så att jag inte hinner med rasten, då tar jag igen det när det är jour tid, och dukar fram te, macka och filt innan jag ska sova. Just den där halvtimman med te i soffan och filt, är viktig för mig. När det sedan e jour tid, då  blir det en kokhet dusch och bädda sängen efter konstens alla regler.  Ett glas vatten, en stund skrivande i min dagbok och  lite läsa bok.  Morgonen går jag upp lite extra tidigt för att hinna med att vakna, dricka kaffe  i sängen för att sedan duka fram frukost.  Jo, jag gillar att lyxa till lite extra då jag är på jobbet.  När det sedan är sista passet känslan som redan är i morgon då är det lite extra festligt.

För mig är det viktigt att ha det bra, att ta hand om mig på bästa sätt.

 

Lev idag just nu påverkar vi morgondagen.  Just nu ska jag skriva i min  Dagbok och  bra bok. Just det är också viktigt för mig.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.