En man som heter Ove…


Fötterna på skrivbordet efter en helt grym bra start på dagen. Nästan som en halleluja dag, cialis om det inte varit för att hungern kom tidigt idag.  Kanske lite dumt att träna en fastedag, men  har jag tänkt tanken så går den liksom inte att stoppa bara så där…Fast mest är det nog för att jag inte har tränat sedan i torsdags, samvetet eller den där inre rösten samt träningsredskapet där nere i källaren nästan ropade högt på mig.

I morse vaknade jag tidigt redan kvart över sex,  ändå somnade jag rätt sent för jag låg och lyssnade på min bok.  En man som heter Ove heter boken och den är så himla bra så det nästan gör ont i kroppen.  Ove har  enligt mig  väldigt mycket Asperger, och han gillar rutiner.  En bok som alla verkligen ska läsa.  Redan från början  bara jag älskade Ove, även om han är  rejält så kantig så är det svårt att låta bli.

Oves fru är död har jag  förstått i boken, men ändå är hon närvarande och gör så att Ove  tar bra beslut och gör saker för att slippa tjatet från frun när han väl träffar henne igen.  även om boken är fruktansvärt sorglig, så är den  väldans rolig.  Många gånger när  jag skrattar till så  fastnar  skrattet lite i halsen av händelsen.  Det är roligt men  på ett tragiskt vis.   Ove är en otroligt rationell, konkret enkel man så är svårt att inte tycka om.

Rekommendera boken i massvis. En bok man inte får missa.

Nu får det bli slut på skriveriet för nu ska jag återigen träda in i Oves värld och flyta bort i boken.

Ha en underbar Söndag och lev idag just nu. Historian är igår och kan inte göras något åt. Idag Just Nu påverkar vi morgondagen genom de val vi gör eller inte gör just nu.  Just nu väljer jag att bege mig till Oves värld igen.

Recension av boken hittar du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.