Ladda batterier är bra att göra ibland.


jo det där med altan och värme just stunder som jag längtar till.  Nu behöver jag ju inte längta, cialis för det är ju här och nu.  Jag gillar att sitta och skriva på altanen, pill det är vår och sommar för mig. Gå upp tidigt och ta ut kaffe filt och datorn på altanen. Skriva eller då vi är i husvagnen  ta ut datorn utanför förtältet och ha kaffet på det lilla bordet, ha datorn i knät och skriva.  Det är ju här det faller just nu, Datorn i knät.  För då jag gjorde ordning mitt skrivarrum så ställde jag min  bärbara på en hylla.

Den står fortfarande på en hylla men nu är den urladdad och tom, på energi.  Eftersom jag helt glömt bort den.   Därför får jag sitta inne och  ha fötterna på skrivbordet och skriva ner mina funderingar. Men det känns i kroppen,  i tankarna att det är något som saknas.  Saknar att höra fåglarna som pratar till mig på sitt språk, saknar den lite kyliga vinden som kyler mig.  Saknar tankarna  som blir till där ute på altanen av den kyliga skuggiga platsen, som jag brukar att sitta.  Idag lär jag ändra  på denna saknad, för i dag  så här på morgonen kom jag på att nu måste jag ladda batterier, bokstavligt även om det inte är mina så i min bärbara dator.

Något mera som jag ska göra idag, är att  plantera om de  plantor som står i vårt lilla miniväxthus här inne i skrivar-rummet.  Nu har de vuxit sig så stora, att de vill ut i friheten.  Tänka sig i år var det i helt rätt tid, som jag kom på att jag bör sätta fröer om jag vill  skörda små gurkor i sommar.  Här kommer bli både gurkor, chilisar och zuccinisar.  Ett och annat salladsblad och tomater som kommer att vara helt obesprutade och näringsfulla av vitaminer.  Blir bubblande i mig bara av tanken, på vad som kommer att bo i växthuset.

Det där med att skriva utan för förtältet lär inte bli i år för just förtält lär inte vi plocka upp något i år.  Igår städade vi husvagnen. Tog hem sånt som vi inte tänker ha med när vi är on the road. Nu står den där hemma i trädgården hos min mamma, bara väntar på att vi ska ta den ut på en tur.  Ren och fin och bara bjuder in till en helg i friheten. Då tänker jag att  datorn ska vara redo för ett husvagnsbesök så  nu ska det laddas batterier.

Lev idag just nu, Igår är redan historia kan inte göras om, i morgon är framtiden och den påverkar vi idag just nu.

 


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.