Första gången känsla konsert idag 🙂

Avenged Sevenfold idag är det den dagen, case som vi under några månader har gått och längtat till. Första gången konsert är det har aldrig sett de live.  Var först för några månader sedan jag började lyssna på dom.  Även om maken lyssnat på dem sedan flera år tillbaka.  Min favorit låt är en gammal låt som heter a little piece of heaven.  Den låten lyssnar jag till fyra gånger om dag då jag cyklar, helgrym är den.  Idag är det då dagen biljetterna ligger på skrivbordet och bara väntar.  Kl 21 i kväll är jag och grabbarna i samma stund, delar upplevelser och är ett med musiken. Den senaste plattan är i högtalarna redan nu. Måste liksom komma i stämning.

Lär bli en del bilder i morgon 🙂

Bandets historia är intressant och tragisk. Den första trummisen har lämnat jordelivet, han var en duktigt duktig musiker, tänker att det var han i bandet som var konstnären.  Helt underbara låtar gjorde han, var med och hade ett finger i hela processen på sin tid.  Men tyvärr så dog han för några år sedan.  Han var helt grym på att vricka till det på ett bra sätt, och grym på trummor eller tror nog han va helt grym på det mesta även om han kanske inte var så där duktig på att ta hand om sig själv tyvärr.

Ikväll är det första gången konsert igen, första gången är alltid spännande.  I vintras va det Nickelback i dag blir det Avenged Sevenfold.

Frågan är om jag får ha bilden här men jag lånade den från internet.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook