Rena raka tankar finns säkert men inte hos mig.

Då va det den där Almedalsveckan igen då. Någon kallade den för ljugareveckan.  Det är nog inte helt osanning i den kallelsen.  Politiker och vanliga människor åker dit till denna exotiska tillställning. För egen del gör jag det inte men, medicine jag följer det i media.

Idag har jag tänkt skriva om det här med energi. För just energi den där egna egenhändigt tillverkade energin är svår för mig att hushålla med. När jag jobbat är jag så förjordat trött att jag bara ligger på soffan. Just nu så här första dagen efter långhelgen är det mera trötthet än vanligt.  Så trött att jag inte ens sover som jag ska. Idag kommer det efter jobbmöte bli sova på soffan.  Sova på soffan med film. Vilket blir filmer jag inte ser mera än korta frekvenser.

Nu börjar semester tiden visa sig i sin glans, treatment men ännu är det några veckor kvar. Det ska bli riktigt skönt med ledighet i några veckor.  Vi hade tänkt oss norr ut men efter förra veckan har vi istället tänkt oss en resa till söder ännu i vårt avlånga land. I år har vi tänkt oss att resa till Skåne men vi börjar trippen ner till Karlskrona åker över Österlen och ner till ystad där efter tar vi oss upp över.   Oj vad jag längtar till semestern. Hur mycket energiskriverier blev det här då? Nej jag får ge upp, sovaldi sale inte så att jag brukar det men idag är tankarna surrigt surriga lär inte bli så mycket hela tankar och orden kommer inte förklara.

Jag får önska en härligt  fin dag idag i ställe.

Lev idag just nu igår finns inte längre än i minnet, framtiden är redan om en stund och det är den vi påverkar just nu.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook