Angelpower får ett mera förklarande namn ser jag.

Idag var det en spännande dag att vakna till. Mitt favorit företag Angelpower har bytt namn. Idag heter det Nature made, ed idag är det även samarbetspartner med Prolife Hälsa.  Eftersom jag är så grymt nöjd med produkterna Angelpower sålde. Så hänger jag självklart på Nature made.  Det är ju samma produkter som kommer utöka sortimenten med saker från det andra företaget Prolife Hälsa.

Jag har redan varit inne och kollat runt lite på det andra företagets artiklar. Ännu inte beställt något men, clinic det fanns vissa saker som var intressanta.  Ett hälsobröd, seek Supergreen food, och De hade vissa artiklar om Immunförsvar.  Det fanns om viktminskning och annat också men, det är där jag faller. För just sånt är sånt jag inte tror på.  Kanske har jag  fel tankar och fel uppfattningar, men jag har provat det mesta.  Idag har jag lagt ner sånt  redan för  flera år sedan.  Men alger och annat är nyttigt. så vem vet kanske är det just dessa produkter som gör att undantaget bekräftar regeln.

Brödet blev jag väldigt intresserad av, såg så gott ut. Frågan är bara hur helt det kommer vara när det ramlar ner i min brevlåda :)?.  Blodtryckssänkande tabletter hade de, det hade jag tänkt beställa till maken. Då han har de lite högre värdena. Fast jag ska prata med honom först.

Spirulina fanns det något som hette och just det har jag hört talas om förut, där av mitt intresse.  Energihöjande saker är bra för någon som mig som just har så svårt med att hushålla med energin inom mig. Nej nog skrivet för idag.  En spännande morgon så att säga.

En spännande resa min vän Anne gjort.  Egentligen räcker det med att ha Anne som vän för att energierna ska bli påfyllda, för oj vilken kraft, styrka och mod den kvinnan har.  Just Anne är kvinnan som startade företaget Angelpower som nu bytt namn till Nature made.  För det är jag henne evigt tacksam för det gav mig en bättre hud, härliga duscholjor som ger dofter av fjärran öster.

Lev idag just nu skiner solen.  När solen skiner så skiner jag med. 🙂


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Angelpower får ett mera förklarande namn ser jag.”

  1. Profilbild för Anne Säbom
    Anne Säbom

    Tack fina Carina och du har varit en av mina stora inspirationer och peppvän, du har fått mig att vilja gå vidare när det varit tufft.

    1. Profilbild för Carina Ikonen Nilsson

      det är ditt mod, din tydlighet, det goda hjärtat som får mig att få energi alltid. Behöver bara gå in på fb så blir jag glad 🙂 all lycka till dig vännen du är bara bäst.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook