September är det ingen luft för flera föreläsningar.


Känns riktigt roligt att kunna skriva så och känna att ja inte en enda till kan jag få in.

Ibland får jag energi bara av en röst. Idag var det en sådan dag. Jag var tvungen att ringa ett samtal. Jag skulle ringa och fråga en kvinna om hon kunde tänkas föreläsa med mig i höst.  Just den här kvinna har en magisk kraft att få mig till att vara i mina tillgångar.  Ordet struktur ligger planterat i hennes ryggrad.  Just strukturen smittar av sig på mig.  Gör att jag blir strukturen själv.  Asså egentligen skulle jag behöva en dos, cheap av den där strukturen lite vare dag.

Men idag fick jag det och den gav mig tillbaka det där strukturella som jag en stund saknat.  Fick en aha upplevelse när det blev kalender prat.  Så enkla saker kan vara så svårt, shop men vi fick till det inte tack vare mig. Utan tack vare denna kvinnas otroligt raka planläggningsförmåga. Tänk om det fanns sådana människor hela tiden runt omkring oss, thumb som har det lite svårare med att få till det i kalendrar och andra nödvändigt ont-saker.  Då hade livet vart enkelt hela tiden.

Men nu har jag koll, September är fullbokat för min del. Inte en föreläsning till ska in i min kalender om jag ska få plats med mjuktider i september. Så nu är det  de andra månaderna som gäller. Oktober och November, kanske  ett litet kanske, kan vara att det kan finns någon ledig tid i augusti. Men som sagt bara kanske. December är en ledig månad har jag tänkt mig. för då händer så mycket annat som ska till.

Det är så det får bli. Det är det som är när jag medvetet håller på mjuktid. Mjuktid är ledig tid som ska vara där för att vara ledig utan måsten.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.