Tålamod


Tålamod är en sidan som utvecklas i mig, remedy nu visade tålamod på att det är skam den som ger sig. Ibland pratar jag om det och ibland håller jag medvetet tyst. Nu har just detta visat sig vara en av de bästa vapnen att ta till. Två månader har jag pratat om till sedan vara tyst till att prata om. Idag kom jag och son överens i en överenskommelse om en viktigt viktig sak.

Han lovade att träffa kontaktmannen som är utsedd för honom om jag är med. Just det där med om jag är med är inte svårt att lova honom.  Nu är vi på G med stort G. han har äntligen sagt ja.  Även om det inte är ett helt självständigt ja så är det ja om du är med. Denna lilla konflikt har kommit en bit på väg. Nu är han på banan även om han vill ha vägvisare men det är jag så gärna. Nu vill det bara till att hitta på saker där jag mera kan hålla mig i bakhåll så att  de tillsammans utvecklar en relation där jag mer och mer kan sedemera backa ut när tiden är inne.
Tålamod, online just nu inser jag att det är ett vackert, att jag har haft förmågan att orka vara just tålamodsenlig.

Tålamod, handlar om väl det med….

Lev idag just nu, Just nu är i stunden helig och så full av skimmer av just det där ja men jag kan väl träffa han då men då vill jag att du ska vara med 🙂

Lev idag just nu igår banade vi vägen till idag, idag gör vi val där vi kan påverka morgondagen.

Om allt vill sig väl så lär jag snart vara på väg ner till gbg, och till (H)järnkollsmöte Förhoppningsvis vill det sig väl .

Ha en härligt fin eftermiddag.


Ett svar till “Tålamod”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.