Ledig tid och jobb tider kan vara krångligt. I alla fall är det så för mig ibland.


Ja då är det ledig tid för mig igen, cheap är aldrig fel.  Men jag har börjat fundera på det där med ledig tid.  För den lediga tiden som jag säger är ledig tid har börjat bli en tendens att vara ledig tid från min huvudsakliga uppgift den jag får lön för av min arbetsgivare.  Jag har ju sedan mitt företag som jag mera sett som en hobbyverksamhet men har visat på att bli mera än bara en hobby. Inte så att jag klagar det gör jag verkligen inte.  För det är roliga spännande timmar kanske inte just dom jag gör här hemma, ask det där förarbetet till det där riktigt roliga arbetet som jag gör när jag åker ut på uppdrag.

Jag börjar fundera på om jag ska se det som ledig tid. Det är inte ledig tid om jag ser på vad jag gör, efter en arbetsdag med företag saker är jag faktiskt ganska så trött. Behöver ledig tid i formen av bok, tv tid och inte göra något.  Det strider inom mig för när jag jobbar med föredragen och  planering så är det ju ganska så roligt även om allt inte är urkul. Där av känns det ändå som att det inte är arbetstid. Hur jag nu ska förklara det.  Det som är, är att det nu börjar ta lite  mera tid en vanligt. Det där planeringsarbetet börjar behövas planeras in lite mera än det har varit innan.  När jag har arbetat med företags-sakerna så känner jag, även då att nu behövs det ledighetstid.

Här behövs struktur känner jag schema läggas lite grann och faktiskt måste jag nog börja se det som  lite mera än bara hobbyverksamhet.  Kanske ska jag nu  börja föra in arbetet i min kalender och verkligen  bara sitta de stunder som är inplanerade för  de lediga timmarna är egentligen inte längre lediga. Är bara så fasligt rädd för att det då blir mera som ett tvång än som det är idag.

Ja vem har sagt att saker ska vara enkelt, just nu känns det mera krångligt än vanligt.  Eller så är det så att det är jag som krånglar till det så där lite extra bara för att det är så jag brukar göra…..

Lev idag just nu. Igår är passerad, imorgon är inte här så lev idag just nu är det enda alternativet.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.