Silvervatten kurerar så jag står på benen nästa vecka.


Jo morgonen har fått ny uppgift vilket består i att tända lampan över våra små nu nyplanterade frön som ska bli vackra goda chilifrukter. Fyra olika sorter har vi planterat men det resulterade i ett antal av 27 krukor många chilisar kommer det bli.  Har förresten starta upp en ny blogg, hospital där kommer jag dokumentera de små livens uppväxt och fostran.  Nu är det nog inte så mycket fostran utan mera tror jag att de små liven kommer att fostra mig.  Chil in har jag valt att kalla den nya bloggen.

Nästa vecka är det ut på uppdrag igen. Denna gången går färden till Mellerud. Till en daglig verksamhet inom socialpsykiatrin.  Det ska bli spännande och roligt att besöka dom.  Nu hoppas jag bara att jag hinner bota den här vidriga förkylningen som satt in i kroppen.

Men jag har fått tips av en vän på FB att det finns något som heter Silvergrogg och det ska göra susen.  Just den här groggen består av Ionosil Kollodialt Silver 1/2 dl, check och en 1/2 dl rödvin, samt en pressad halv lime eller citron.  Igår när maken kom hem med krumilurmeducinen så provade jag med en gång. jag som är mera för de där frikyrliga medicinerna kände med en gång att jag faktiskt blev bättre. Maken han gick och muttrade sa att jag inbillade mig. Men jag oavsett om det är inbillning så är jag glad över att jag kände att nu är jag på rätt väg.
Men se  jag tror inte det är inbillning, för jag vaknade inte på natten och behövde nässpray. Vilket jag innan i veckan har gjort så  Silvervattnet är underverk om man nu är förkyld.

Ska redan nu kurera mig med det där silvervattnet men  så här på morgonen tänker jag utesluta vinet just den smaken vill jag liksom inte ha just nu. Det lär även funka med bara silvervatten och en citron.

Nästa vecka kommer jag vara som vanligt igen. Det ska bli riktigt roligt att åka till Mellerud och visa dom på mitt arbete som ambassadör inom (H)Järnkoll.  Tänker allt ta tillfället i akt och lära mig ett och annat också och berätta lite om mig själv med för den delen.

Mitt nya ord som hittat till mig får avsluta det här inlägget.
Chil in chillia lugnt.

Lev idag just nu,  igår är historian och morgondagen är i morgon Just nu är här och nu.  Här och nu för mig ska bli frukost.

Ha en fin dag.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.