2015 är ännu ett oskrivet blad…

ja nog är nyåret lite av magi om än bara i mina tankar.  Nyårslöften ges men inte av mig.  Jag försöker i stället göra de där förändringarna när det är  just nu och då.  Varför vänta till nyåret när man kan gö med en gång?

2014 var ett bra år för mig känner jag.  Jag höll fast vid träningen, thumb  haft en hel del föreläsningar under året, try vi gjorde en underbar resa till norr igen. På  hösten hittade jag och maken ett lite nytt intresse.  Vår chiliodling. Som vi idag redan har börjat skörda i.  Har kanske  haft chiliintresset några år men inte så som idag. Idag har vi liksom kvalificerat oss mera.  Vilket du kan läsa om här. 

Under hösten  tog sig Anne ner till mig och visade oss här på Dal sina underbara produkter som ni läst om en del. Nature Made så klart, som tidigare hette Angel power. Vilket är namnet jag egentligen gillade mera. Men spelar ju ingen roll  namnet för produkterna är ju de samma och är helt underbara.

Jag har även lärt mig mera om Självkänsla och kbt under det år som nu bytt siffror.  Och när kursen var avslutad, så hade jag och de andra tjejerna en heldag och helkväll här hemma hos mig.  Vilket var en så trevlig kväll att den alltid kommer att bo hos mig.  Vi har ju lite samma tillgångar inom oss i formerna av ADHD och när vi träffas så brukar det bli lite mera magiska stunder.  Vi som när vi är ute i livet kanske känner oss lite mera annorlunda, blir  tillsammans bara helt vanliga och har väldigt roligt tillsamman.

Jenny min vän i Stockholm  vart på besök. Vi hade en trevlig fredag på en lite mindre trevlig restaurang. Dagen efter kom hon hit och vi umgicks på vårt sätt när vi inte somnade på soffa.

Höll nästan på att glömma en annan rolig upplevelse, som var när jag och maken tog husvagnen till min vän Majsan. Vi tillbringade en dag och kväll hos henne. Det va grymt roligt fast solen vart lite extra stygg den dagen för min vän som satt i solen hela dagen.  Röd kräfta är ett snällt ord.

Nej nu får det bli att gö annat än bara sitta här, så här den första dagen på året.  Julen och firandet i går ska bort,  nu har jag firat klart och snart fyller jag år.  Då vill jag  inte ha  vare sig jul eller nyår här  då ska det vara som vanligt för mig.  Ett halv sekel har jag snart lev, oj vad jag börjar bli gammal.  Fast det känns inte så, känner mig fortfarande som vanligt.  Är lika levande nu som då…..

Lev idag just nu. Igår är ett minne och morgondagen är inte ännu skriven idag kan vi skriva historia i alla fall påverkar vi morgondagen i Nuet. 🙂  God fortsättning på det här nu nya fina året.

2015 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook