Håll i hatten, det susar i säven eller storma i träden i alla fall.

Här blåser det i träden idag. Håll i hatten om du nu har någon.  Förr när jag var i trettioårsåldern när mina kala fläckar tog fart på huvudet, sovaldi  då bar jag alltid hatt. Inte för att jag frös utan för att på något sätt dölja mina ganska så stora kala fläckar, help där håret ramlat av.  Har från och till även nu samma problem, viagra sale men idag blir de kala fläckarna  kanske  så stora som en femkrona inte mer.  Långt hår har jag  och en tofs gömmer mycket.
Hormonförändringar sa läkaren,  sedan bytte han ut den diagnosen till stress.  Då i 30 års åldern fick jag  kortison sprutor i huvudet. Idag säger man att det finns inget som hjälper. Fast de där sticken med kortison, gjorde i alla fall att håret slutade trilla av och det gjorde att det växte ut igen.  Men jag har ju inte läkarexamen.  Alla dessa ord av att jag skrev håll i hatten.

Varför är jag vaken redan nu? Jo, för min artros har vaknat till liv, på en nivå som jag inte känner igen.  Har känt av den nästan hela natten, sova när man inte vågar röra sig för att man är rädd för smärtan som blir till om rörelsen blir fel, är svårt.   Idag redan nu, har jag tänkt mig ta mig ner till min cykel och trampa en stund. Ska nog även  styrketräna en stund.  För det brukar bli bättre när jag tränar.  Ska i alla fall träna innan jag kapitulerar och tar medicin för värken.  Då känns det i alla fall mera okej att ta medicin, om jag liksom gjort allt det där andra,  som jag kan göra för att slippa ha ont.  Så här får bli en timma på cykeln, och en  20 minuter på träningsbänken. Hör redan hur cykeln ropar på mig.  Synd att det är så tidigt på morgonen för  lite dumt att köra igång stereon nu får bli lurarna istället. 20131119_203240

Lev idag just nu, igår är inte här och kvar mera än i minnen. Morgondagen den är inte här ännu.  Idag just nu går att påverka i dagens val påverkar vi vår morgondag.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook